Mor fortæller sine teenagesønner at de altid skal hygiejneprodukter i tasken

Foto: Facebook

En mor har besluttet sig for, at hendes to sønner altid skal rende rundt med bind og tamponer i deres tasker.

Tara Ahrens er mor til fire børn, og på CafeMom forklarer hun, hvorfor hun har lært sine to teenagersønner altid at gå rundt med bind og tamponer.

For et stykke tid siden delte Tara et billede på Facebook af sine sønner, Micah, 15, og Elijah, 16, som var ved at købe BH til deres søstre.

Læs også

Politiet i opråb: Hjælp!

Teksten lød: "Mine teenagedrenge hjalp mig med at handle i dag, og hjalp med at købe deres søsters første bh... fordi bryster kommer helt naturligt."

Hun tilføjer: "Begge mine drenge går altid rundt med en tampon og bind i deres rygsække, hvis en af deres veninder får brug for det."

Tara forklarer, at hun har fået mange positive reaktioner for sit initiativ. Mange kvinder har delt historier fra deres opvækst, da de desperat havde brug for et bind eller en tampon og ikke havde adgang til dem.

Moren har forklaret sine sønner, at det kan være forfærdeligt ikke at have et hygiejnebind, når man virkelig har brug for det.

"Blødning sker", forklarede jeg mine drenge. Det er forfærdeligt og kan være traumatiserende. Man kommer langt med venlighed og forståelse fra ALLE venner. Vær den person."

Drengene har også oplevet, at en af deres veninder blødte igennem, og derfor ved de, at det kan være guld værd at stå klar med en hjælpende tampon eller et bind.

Micah har fortalt alle sine veninder, at han altid har hygiejneprodukter i sin taske, hvis det skulle være nødvendigt. "I tilfælde af en nødsituation", har han forklaret dem.

"Min mor vil ikke have, at I bekymrer jer", har Elijah fortalt sine veninder. Nogle af drengenes venner har drillet dem lidt, men de fleste udviser stor forståelse for tiltaget.

Læs også

Far fik at vide, hans søn mobbede en dreng i skolen - vækkede ham klokken fem om morgenen og gjorde det her

 

 

Dagens Gossip