Mor går viralt med sit fødselsbillede: Kan du se det?

Foto: Privat

En nybagt mor har delt et billede kort efter sin fødsel. Billedet gik hurtigt viralt, og det er der en ganske god forklaring på.

Det er ikke så ofte, at en nybagt mor har det største overskud lige efter en fødsel. Det var dog tilfældet hos en nybagt mor, der havde overskud til at tage en selfie ganske kort efter, at hun havde født parrets første barn.

Billedet er sidenhen gået viralt, efter at det blev delt på Instagram-profilen Worthfeed, hvor et utal af mennesker har reageret på det fantastiske billede.

Læs også

Vanvittigt: Så meget koster et 10 minutter langt varmt brusebad i dagens Danmark

Selfien viser nemlig en nybagt mor, der ligger med det største smil på læberne. Årsagen til det komiske i billedet finder vi dog i baggrunden, hvor personalet der netop har hjulpet kvinden med sin fødsel, nu sidder og tager sig af kvindens mand.

Han havde nemlig mere end svært ved at håndtere fødslen, og han gik bogstaveligt talt i gulvet.

Som man kan se på billedet, så sidder der tre sygeplejersker og tilser den nybagte far, mens den ene af sygeplejerskerne holder det nyfødte barn.

Foto: Instagram

Alt imens at den nybagte mor ligger med overskud og et stort smil i fødesengen. Det er til at forstå, hvorfor dette fantastiske billede er gået viralt.

Læs også

Hund vendte hjem med stor overraskelse: Ejeren ringede straks efter hjælp

 

 

 

Dagens Gossip