Mor giver 2-årig datter makeup på: Far er rasende

Foto: Shutterstock

Han kan ikke forstå, at hans hustru flere gange har valgt at give deres toårige datter makeup på.

Der kan argumenteres for, at der findes uhyre mange kvinder, som elsker at bruge makeup til hverdag samt til festlige arrangementer. Dette har dog ikke været nok for en kvinde, som er gået over til at putte makeup på sin toårige datter.

Det har fået en meget frustreret mand og far til at spørge internettet til råds. Han er nemlig usikker på, hvorvidt han er forkert på den, eller om han er i sin gode ret til at være sur.

Læs også

Smitten er for høj: 1350 sendes hjem

Han har stillet netop dette spørgsmål på Reddit, hvor han ligeså kommer med flere detaljer om dilemmaet. 

"Min hustru elsker kosmetik. Hun øver sig meget og siger, at hun endda har tænkt på at blive kosmetolog."

"Men på det seneste har hun haft lyst til at øve sig med makeup på ”Z” (deres baby, red.), hvilket jeg er noget skeptisk overfor, men ikke tænkte så meget over, så længe det ikke var fuld makeup eller hver dag. Det gik hun med til."

Han tænkte, at en aftale var en aftale, men nu har han fundet ud af, at hans hustru har brudt sit løfte. Han fortæller, at han en dag så, at hans toårige datter havde fået udslæt i ansigtet. 

Han valgte naturligvis at kontakte lægen, hvor han fik at vide, at det var eksem, hvilket hun nok har udviklet grundet makeuppen. Han blev rasende, og han valgte hurtigt at konfrontere sin kone. 

"Jeg konfronterede hende og forlangte, at hun fortalte, hvad hun havde puttet i Z’s ansigt. Hun indrømmede, at det var fuld krigsmaling, mens jeg var på arbejde, og at de endda gik i parken, så andre kunne se hendes talent. Jeg kaldte hende sindssyg og uansvarlig, fordi vores datter nu har eksem, og fordi hun brød vores aftale."

Hun forsvarede sin handling med, at hun blot ønsker, at deres datter skal vokse op og få samme passion for makeuppen, som hun selv har.

"Hun blev sur på mig, fordi jeg kaldte hende uansvarlig og rasede mod mig, fordi hun kun gjorde det for at gøre Z smuk, og fordi hun ønsker, at Z får samme passion for makeup, som hun selv har," fortæller manden, inden han til slut spørger:

"Så nu vil jeg lige høre, om jeg er et røvhul ved at kalde min kone for uansvarlig?"

Læs også

Troede det var influenza: Vågnede op uden hænder og fødder

 

Dagens Gossip