Mor gør chokfund bag teenagedrengs seng

Foto: Instagram

Moren får lidt af et chok, da hun rykker sin teenagesøns seng ud fra væggen.

Det er ikke alle børn, der er lige vilde med at gøre rent og rydde op. Det måtte en mor sande, da hun skulle hjælpe sin søn med at flytte hans seng. Da hun tog sig et kig bag sengen, fik hun sig nemlig noget af et chok.

Læs også

Daniels kone Amanda gav ham vielsesringen inden brylluppet: Så opdagede han, hvad hun havde fået graveret

I en video, der er blevet delt på Instagram, ser man en familie, der er i færd med at flytte rundt på møblerne på en teenagers værelse. På et tidspunkt skal de også flytte sengen væk fra væggen, og da de gør det, får de et stort chok. 

Det skriver det britiske medie The Sun.

Foto: Instagram

Teenagerens mor var særligt efterladt i chok, da hun så det store bjerg af skrald, der var blevet skabt bag og under sengen på hans værelse. Langt størstedelen af bjerget af skrald bestod af indpakning fra chips, slik og andre søde sager. 

Den unge dreng tænkte tydeligvis ikke over, at det til sidst ville udvikle sig til et regulært bjerg af skrald, at han blot smed de tomme indpakninger ned bag sengen. Det fik han dog at se med egne øjne, da de flyttede sengen ud fra væggen.

Foto: Instagram

"Trak min teenagesøns seng væk fra væggen og fandt dette," har moren skrev til sin video, som hun selv har valgt at dele på sin Instagram-profil. 

Det er tydeligt at se i kommentarfeltet til videoen, at det ikke just er alle, der synes, at det er lækkert. Flere har blot skrevet, at de synes, at det er 'klamt', mens en person har skrevet, at han var blevet begravet af sin mor, hvis det var ham.

Moren synes tilsyneladende ikke, at det var hendes opgave at gøre rent efter sin søn, hvorfor man i videoen kan se, at han bliver sat i gang med at rydde op og gøre rent.

Foto: Instagram

 

Læs også

Hunden sad i vejkanten og vogtede over plastikpose: Paul fik et chok, da han åbnede den

 

 

Dagens Gossip