Mor hængt ud af sønnens lærerinde på grund af indholdet i hans madkasse

Foto: Privat

En ung, engelsk mor vil ikke finde sig i, at hun bliver hængt ud, fordi hun giver sønnen mælk med i skole. Kakaomælk vel at mærke.

Constance Hall er ikke bange for at råbe op, når hun synes, hun bliver urimeligt angrebet. Og det synes den 33-årige, engelske mor, hun gør nu, så Constance Hall giver igen både på sin egen blog, i sit radioprogram og i andre engelske medier. 

Det skriver The Mirror. 

Læs også

TV 2 med stor nyhed: Populært program vender tilbage igen

Det hele handler om, at Constance føler sig hængt ud af sin søns klasselærer, fordi sønnen får kakaomælk med i skole. Da Constance fandt ud af, at fem-årige, Arlo ikke længere måtte drikke sin kakaomælk i det tidlige frikvarter, tog sagen for alvor fart.

Arto fortalte sin mor, at han ville ønske, han ikke fik kakaomælk med, fordi hans lærere ikke ville lade ham drikke det i begyndelsen af skoletiden. De mente, det var en usund start på dagen og lod ham i stedet vente med at nyde den omstridte, søde mælk til selve frokostpausen.

"Det er jo de muligheder, der er. Juice eller kakaomælk, for han kan ikke få brød eller noget andet, der fylder, på den tid, og derfor giver jeg ham kakaomælk med, så han ikke skal være sulten," har Constance forklaret i sit eget radioprogram The Queen Sesh.

Constance fortæller også, at Arlo i tre måneder har følt sig utilpas, fordi læreren har så stærke holdninger over for den kakaomælk, Arlo får med. Hun siger også, at samme lærer har belært hende om ernæring – en belæring, der fik Constance til at føle sig, som om hun hun sendte sin søn i skole med den værst tænkelige morgenmad. 

Kakaomælk

"Der er mødre som mig, der arbejder fuld tid og har seks børn, og nogle gange bare har brug for at tingene kører lidt nemt. Der er mødre, der ikke engang har råd til at give deres børn frokost, og jeg bryder mig ikke om, at de ovenikøbet skal skamme sig over, hvad de giver deres børn med til frikvarteret" fastslår Constance Hall, der ofte beskæftiger sig med opdragelse og forældreskab på sin blog. Hun mener, at det økonomiske pres, der kan være i forhold til at give børn mad, kan være stort. 

"Da jeg var helt nede og alene med to nyfødte babyer, kunne jeg ikke engang klare at betale for frokost. Jeg kunne ikke engang gå ud at handle. Tænk, hvis nogen dengang havde sagt til mig, at min søn ikke måtte få kakaomælk i frikvarteret, fordi det “ikke var sundt nok”. Jeg ville være brudt sammen i gråd og have hyperventileret hele vejen hen til min psykolog," raser den kakaoglade mor og fortsætter: 

"Power to the people! Let them drink milk! (Magt til folket! Lad dem drikke mælk!)" lyder det slutteligt fra moren.

Læs også

9 år efter hans død: Kvinde finder overraskende seddel fra sin afdøde far

 

 

Dagens Gossip