Mor har sparet 172.000 kroner op, så hendes 12-årige datter kan få nye bryster

Der er bare ét problem med hendes plan.

En britisk mor vækker lige nu stor debat, efter hun har fortalt, at hun har sparet 172.000 kroner sammen til sin 12-årige datter, hvis hun på et tidspunkt vil have en fedtsugning eller nye bryster.

Kerry Miles har selv brugt op mod 800.000 kroner på at forvandle sig selv til en “levende Barbie-dukke” gennem plastikoperationer. Det skriver The Sun

(Artiklen fortsætter under billedet)

Hendes 12-årige datter, som beskrives som en “drengepige”, er yderst uinteresseret i operation. Alligevel har moderen sparet penge sammen til plastikoperationer i tilfælde af, at den unge pige skulle skifte mening.

Læs også

- Bethaney siger, at hun aldrig vil gøre det, men det sagde jeg også altid som barn. Aldrig sig aldrig. Jeg har sat penge til side i tilfælde af, at hun ændrer mening. Hvis hun vil have nye bryster, fedtsugning eller noget andet i den stil, så vil jeg betale for det, siger Kelly Miles.

Egentlig synes moderen ikke, at datteren har brug for operationer. Hun har en pæn næse og store læber, så det vil hun næppe rette på, mener moderen. Men skulle der være andet, hun vil have opereret, vil hun sikre, at det kan lade sig gøre.

Da datteren var lille, iførte moderen hende lyserødt tøj. Moderen håbede på, at datteren ville dele kærligheden til shopping, men det er indtil videre ikke sket. 

(Artiklen fortsætter under billedet)

- Det ville være rart, hvis vi kunne dele Barbie-looket, og det er derfor, jeg har sat penge til side til hende, siger Kelly Miles på 33 år.

Hun har mødt modstand i den nærmeste familie. Pigens far og bedsteforældre mener, det er alt for tidligt at tænke på plastikoperationer.

Læs også

Samuel blev født først, mens hans tvillingbror er ældst: Kan du regne den ud?

- Selvfølgelig synes jeg, at Bethaney er smuk allerede, men jeg ved, hvor meget gladere jeg er blevet af operationer, og jeg ønsker, at hun skal have samme mulighed. Men uanset hvad hun beslutter sig for, synes de, det er en god idé, at jeg har sat penge til side, som hun kan bruge på, hvad hun har lyst til inden for rimelighedens grænser, siger moderen.

Hun begyndte selv på sin omfattende forvandling for seks år siden, fordi hun efter eget udsagn var blevet deprimeret over at se kedelig ud.