Mor havde sex med mindreårig dreng: Undgår fængsel, fordi hun ”modigt indrømmer det”

Foto: Politi

Den 37-årige kvinde blev opdaget nøgen med drengen oven på sig.

Angela Gatt slipper for at sidde bag tremmer for at have haft sex med en mindreårig dreng i fuld tilstand i sommeren 2015.

Kvinden, der selv er mor, blev taget på fersk gerning i at have sex med drengen, da en pårørende til teenageren trådte ind og så den nøgne kvinde med den 14-årige oven på sig. Det skriver Mirror

- Hvad er dit problem?, skulle Angela Gatt vredt have sagt, altimens drengen forsøgte at flygte ud af rummet.

Begge var påvirkede af alkohol, og det er netop alkoholen, der får hende frikendt for de efterfølgende anklager om at have sex med en mindreårig.

Forsvarsadvokaten siger følgende om dommen, der blandt andet betyder, at hun ikke må være alene med sine to døtre:

- Overgrebet fandt sted, da hun var fuld, og hun er ikke interesseret i unge drenge ellers. Hun er ikke pædofil. Hun var meget, meget fuld og gjorde noget meget meget dumt.

Han kalder det modigt, at Angela Gatt indrømmer gerningen, som hverken hun eller drengen husker, fordi de var så påvirkede under akten.

- Hun har erkendt sig skyldig, og det er en modig beslutning, fordi ingen af dem kan huske, hvad der skete. Konsekvenserne har været omfattende, og har påvirket hende dybt. Hun har oplevet stor fjendtlighed fra lokalsamfundet, og hun har mistet dele af sit arbejde, siger advokaten, hvis navn er Brian Williams.

Dommeren har givet kvinden en 20 måneders betinget fængselsdom, som dermed betyder, at hun ikke skal i fængsel, med mindre hun foretager sig andet kriminelt. Derudover skal hun betale en bøde på cirka 8.000 kroner og bliver registreret som sexforbryder i ti år.

Debatten raser dog på de sociale medier, hvor dommen deler vandende - nogle mener, at hun har fået sin straf, mens andre mener, at hun skulle sidde bag tremme - og andre igen påpeger i øvrigt, at hun var blevet smidt i fængsel, havde hun været en mand, der blev fundet med en 14-årig pige. 

Hvad mener du om dommen?

Læs også

Han kan ikke kysse sin kæreste offentligt: 'Folk tror, jeg er pædofil'

 

 

Dagens Gossip