Mor hev stormagasin i retten: Hendes 6-årige datter havde nær mistet sit ene øje

Foto: Privat

Hun besluttede at hive giganten i retten.

6-årige Cecilia var smuttet ind i Chatswood-butikken i Kmart i Sydney i 2020, da hendes fald medførte, at hendes øje blev fanget i en metalkrog i butikken.

Læs også

Mathias delte opslag om Paludan på Twitter: Har nu kostet ham 55.000 kroner

Som følge heraf valgte moren Jill Huang at hive i Kmart i retten. 

Jill fik tildelt cirka 430.000 kroner i erstatning i NSW District Court, men måtte vinke farvel til en stor del af beløbet, der skulles bruges til advokatsalærer, fordi hun nægtede at indgå forlig uden for retten. 

Foto: Privat

Cecilia, der nu er otte år, blev hastet til hospitalet efter ulykken. Her måtte man foretage to store operationer for at redde øjet.

Ifølge Jill vil hendes datter få livslange følger som følge af hændelsen. Hun fortæller blandt andet, at hendes datter fortsat lider af angst samt har fået et permanent ar på øjenlåget. 

Videre fortæller Jill, at hendes datter måske vil få brug for yderligere operationer og få brug for psykologsamtaler for at behandle sin angst.

Efter retssagen udtalte Jill, at hun ønskede at sætte et godt eksempel for sin datter, hvorfor hun Kmart i retten. 

"Alle sagde, at Kmart var for til at kæmpe imod. Jeg er bare en mor, der ønsker at beskytte sin datter. Jeg forsøger at lære hende, at hvis hun i fremtiden føler, at noget føles uretfærdigt, så skal hun turde at sige sin mening - også selv om hun føler sig lille eller ubetydelig," siger hun og tilføjer:

"Der skal være nogen, der tager kampen op for at gøre denne verden bedre og mere sikker. Cecilia var bare et uskyldigt barn, og det var en forfærdelig oplevelse."

Foto: Privat

Jill fortæller herefter, at hun "ikke bad om millioner", men blot nok til at kunne dække eventuelle fremtidige omkostninger i forbindelse med skaden. 

Kmart indrømmede til sidst at have tilsidesat sin omsorgspligt.

Retten fastslog da også, at skaden, som Cecilia pådrog sig hos Kmart, havde en "alvorlig indvirkning".

Dommer Robert Montgomery sagde, at arret "sandsynligvis i nogen grad vil være til ulempe for hende" i hendes fremtidige liv.

Læs også

Eksperter advarer mod TikTok-trend: Gør det ikke

 

Dagens Gossip