Mor hjalp mand med at voldtage, myrde og partere sin 14-årige datter

Kristine Bugbee

391 uger siden

|

10/01/2017
Udland
Grace Parker blev kun 14 år.
Grace Parker blev kun 14 år.
En mor og hendes elsker sidder på anklagebænken, efter at kvindens 14-årige datter er fundet død. Kæresteparret planlagde angiveligt det uhyggelige drab i mere end et år.

Dagens topnyheder

En mor er sammen med sin kæreste anklaget for at have kidnappet, voldtaget og myrdet moderens 14-årige datter. En gerning, parret havde planlagt at udføre i mere end et år for at udleve en vanvittig fantasi, skriver Daily Mail.

Sara Packer og Jacob Sullivan sørgede for at skille sig af med 14-årige Grace Packer, efter at Jacob Sullivan havde voldtaget hende foran moderen.

Parret myrdede Grace Parker ved at fylde hende med piller, hvorefter hun blev lagt op på loftet og led kvæledøden på en varm sommerdag i juli måned i parrets bolig i delstaten Pennsylvania i USA. Der lod de hende ligge i månedsvis med kattegrus over sig.

Først fire måneder efter drabet flyttede kæresteparret liget af den 14-årige pige ned fra loftet for at partere hende med en buesav og skille sig af med resterne. I mellemtiden var Grace Packer blevet meldt savnet, og moderen lod som om, hun ikke havde nogen anelse om, hvor datteren befandt sig.

- Dette var en seksual fantasi, som parret delte og datteren Grace Packer var objektet for parrets fælles saxfantasi om voldtægt og mord, siger statsadvokat Matthew D. Weintraub ifølge Daily Mail.

Sara Packer og Jacob Sullivan.

Efter at have fjernet liget fra loftet kørte parret to timer nord for Philadelphia, hvor den parterede krop bliv smidt i en skov som affald og senere fundet af to jægere.

Indtil da nød Sara Packer og Jacob Sullivan godt af pigen. Moderen har nemlig modtaget børnebidrag for at have hende i sin varetægt, og de penge fortsatte hun altså med at modtage, indtil Grace Parkers lig blev fundet i skoven. 

Jacob Sullivan har tilstået mordet på den 14-årige pige efter et mislykket selvmordsforsøg i fængslet, og han skal nu blot idømmes en straf for det afstumpede drab.

Sara Packer er stadig på anklagebænken, og det er nu op til en dommer at beslutte, om hun skal kendes medskyldig i drabet på sin egen datter.