Mor i chok: Fandt sin søn kvalt

Foto: Privat

Et ungt par er blevet efterladt i dyb sorg, efter på tragisk vis at have mistet deres lille søn.

Det var en helt almindelig dag for den 19-årige Ashleigh Chapman, og dagen forløb ligesom så mange andre sammen med sin 11 måneder gamle baby.

Det var dog kun indtil, at alt i den lille families liv blev vendt fuldstændig på hovedet af en ulykkelig og chokerende ulykke.

Læs også

Skidt nyt for disse boligejere: Nu bliver det dyrere

Ashleighs søn Heath havde netop spist en sandwich, hvorefter han legede rundt i familiens køkken-alrum i Mount Warrigal i Sydney. Pludselig begyndte han dog at komme med underlige lyde.

Den unge mor befandt sig på dette tidspunkt i køkkenet, og troede, at der blot var tale om et host, men alligevel skyndte hun sig hen til sin søn. Her blev hun mødt af et rædselsfuldt syn, da han lå bevidstløs på gulvet. Det skriver det australske medie News.com.au.

"Det var bare et normalt host først, og jeg tænkte ikke videre over det, men så hørte jeg kort efter en anden lyd, og det var ikke rigtigt et host, men nærmere en lyd, hvor man kunne høre, at han kæmpede. Og så løb jeg hurtigt over til ham," sagde Ashleigh til mediet.

Foto: Privat

Den chokerede mor begyndte at give førstehjælp, mens hun ringede til alarmcentralen. Hun fortalte til det australske medie, at hun puttede fingre i munden på ham, for at se, om der var noget, men hun fandt ikke noget.

Indenfor blot to minutter var både politi og ambulancepersonale til stede. De undersøgte ham først i fem minutter, hvorefter de fløj ham afsted til hospitalet i en helikopter.

Kun en time senere blev den sønderknuste mor fulgt ind i et rum, hvor hun fik den ulykkelige besked, at hendes søn ikke havde overleve. En efterfølgende obduktion viste, at det var en ballon, der havde sat sig fast i halsen på den 11 måneder gamle dreng.

"Da jeg fik at vide, at det var en ballon, var jeg meget chokeret og bebrejdede mig selv, at de overhovedet var der. Men jeg ved jo, at der er kvælningsfare ved alt, når de er babyer," sagde Ashleigh.

Den unge mor beskrev sin søn som en 'munter og livsglad baby', som gjorde alles dag bedre. Hun gav også udtryk for, at hun elskede at være hans mor, og at hun er taknemmelig for alle de minder, de har skabt sammen.

Ashleigh udtalte også, at hun har været overvældet af de mange beskeder, hun efterfølgende har modtaget fra andre mødre, der udviser deres medfølelse og takker for at have gjort dem opmærksom på faren ved balloner.

Læs også

Ekstraregning på vej til 420.000 danskere

 

 

Dagens Gossip