Mor i chok over den pizza hendes datter blev serveret

Foto: Facebook

En rasende forældre har hængt en skole ud for at servere små portioner til frokost og at maden smagte af ‘pap’.

En enlig mor har raset i mod sin datters skole, efter at de serverede et ‘sørgeligt’ stykke pizza som hun betalte 14 kroner for.

Moren kaldte maden ‘ulækker’ og anklagede Thornaby Academy, i Stockton-on-Tees, for at tage for høj pris for små portioner.

Læs også

Nu taler Putin til befolkningen

Hun tilføjede et billed af ‘pap’ pizzaen og en ‘mini dessert’ serveret til hendes datters frokost.

"Denne monstrøsitet er, hvad Thornaby Academy mener er egnet til at servere børnene for 1,65 £ pr. stykke. Alligevel ville de ikke tillade min datter med medicinske problemer at bære sine sneakers, før hun havde en seddel fra muskel- og skeletafdelingen. Skriver moren i hendes opslag.

Det er ikke kun maden som den enlige mor er rasende på skolen over.

"Et trist udseende pizzastykke, der ligner mere pap. Folk sagde 'er det en lille smule bacon på desserten', men det er den ikke, det er en lille skive jordbær. Det skriver Dailystar.

"Ikke kun havde hun vabler, hun var nødt til at have disse flade sko på, fordi de ikke ville lade hende bære sin Converse. Det har påvirket hendes fødder og hofter igen. Den stakkels pige var i smerte."

"Thornaby Academy tager standarder for skoleforplejning og overholdelse af madskole standarder alvorligt og vil undersøge sagen i samarbejde med cateringfirmaerne.” Det fortæller en talsmand for Thornaby Academy.

Læs også

Taliban vil bandlyse TikTok i landet

 

Dagens Gossip