Mor lod sit 1-årige barn sulte til døden fordi hun skulle feste

Foto: Facebook

En mor er blevet fængslet efter, at have efterladt sit barn til at sulte, mens hun tog ud og festede.

Asiah Kudi, var kun 20 måneder gammel, da hendes mor, Verphy Kudi, efterlod hende alene hjemme i seks dage i Brighton, mens hun tog ud og festede.

Verphy Kudi skulle ud og fejre sin 18-årige fødselsdag, og forlod lejligheden i hele fem dage, 21 timer og 58 minutter, før hun tog hjem og fandt sin døde datter.

Læs også

Givskud Zoo med trist meddelelse

Asiah døde af dehydrering og sult i december 2019.

Kudi blev idømt ni års fængsel, men den dom har hun anket.

Hun har bedt om, at få barnets far i retten for, at vidne på hendes vegne. Men Philip Dayle, Verphy’s advokat, mener ikke at det vil gøre en forskel.

“Jeg synes det er svært, at se hvordan barnets far skulle give en positiv indflydelse på min klients vegne, så det har jeg frarådet hende til at gøre.” Fortæller Advokaten til Daily Mail.

I retten blev der fortalt, at Verphy var en glad pige da hun voksede op.

Men som 14-årig begyndte hun, at trække sig og pjække fra skole. De sociale myndighederne prøvede, at få hende på rette spor ved, at give hende et nyt hjem.

Da hun blev gravid som 16-årig, tog de sociale myndighederne hende ind for at sikre, at både Verphy og barnet ville få en god start sammen.

Verphy prøvede, at argumentere at hun ikke fik den nødvendige hjælp af myndighederne, på trods af hendes historik med de sociale myndigheder.

Alle dokumenterne omkring Verphy historik, strakte sig på over 3000 sider.

Læs også

Matas fejrer ‘Black Week': Spar op til 50 procent på populære produkter

 

 

Dagens Gossip