Mor opdagede uhyggelig detalje på foto af datter: Nu har hun mistet sit øje

Foto: Instagram

En mor opdagede en lille detalje på et billede af sin datter. Senere fandt hun ud af, at datteren havde kræft i øjet

Rigtig mange forældre vil gerne have en masse billeder fra børnenes opvækst, som de kan se tilbage på i fremtiden. 

Læs også

Mor bliver anholdt, efter lægerne ser resultatet af datterens blodprøve

Det er også tilfældet for 31-årige Jamie-Lee Schmitzer, hvorfor hun en dag i 2017 tog billeder af sin lille datter. På et af billederne opdagede hun en mørk plet i pigens højre øje. 

Jamie-Lee, der er fra New South Wales i Australien, tænkte oprindeligt ikke videre over det. Hun kunne nemlig se, at det ene øje var mørkere end det andet, og at der var en hvid glød i øjets iris. 

Hendes datters øje blev mørkere og mørkere hen over de efterfølgende måneder. Ligeledes opdagede hun, at den lille pige blev ved med at gnide sig i øjet. Derfor besluttede hun sig for at få det undersøgt.

Foto: Instagram

Til en start fik hun af en læge fortalt, at der intet var at være bekymret for. Hun var dog overbevist om, at der var noget galt, hvorfor hun besluttede at bestille tid hos en specialiseret øjenlæge. 

Blodprøver og en MR-scanning viste, at Jamie-Lee havde ret i, at der var noget galt. De fandt nemlig ud af, at den blot ni måneder gamle Ivy-Mae havde en tumor i sit højre øje. Desværre betød dette, at lægerne var nødt til at fjerne hendes ene øje, for at redde hendes liv.

Foto: Instagram

"At høre nyheden om tumoren var knusende, og i øjeblikket var min partner og jeg i chok," sagde Jamie-Lee til Daily Mail Australia. 

"Fordi det var så tæt på synsverden, var kirurgerne bange for, at det ville sprede sig. Jeg stillede spørgsmålstegn ved, om det var det rette at fjerne hendes øje, men jeg stolede på lægerne." 

Ivy-Maes operation blev gennemført den 22. november 2017. Dagen inden operationen skiftede hendes øje fra blå til en mørkere farve, da tumoren fortsatte med at vokse.

Foto: Instagram

Efter at have fjernet den lille piges øje, gennemførte lægerne en biopsi, hvor de fandt ud af, at det var en ondartet tumor, der sad i Ivy-Maes øje. 

Få måneder efter operationen fik den lille pige et falsk øje. Årsagen til, at det ikke kunne sættes ind tidligere var, at hævelsen fra operationen først skulle aftage. 

Til trods for, at hun nu har fået et falsk øje, er det fortsat muligt for lille Ivy-Mae at bevæge sine øjenlåg, blinke samt græde som normalt.

Foto: Instagram

I dag er hun fire år gammel og nyder et 'lykkeligt liv', hvor hun ikke er nødt til at give afkald på noget. Ligesom andre piger i hendes alder, elsker hun at cykle og at lege med dukker. 

"Jeg ønsker kun positivitet og forsøger at vise hende, at anderledes er smukt, da hun ved, at hun ikke ligner andre børn, og jeg vil have hende til at føle, at det er okay," sagde Jamie-Lee.

Læs også

5-årig dreng lavede i bukserne: Lærerens ulækre straf fik hende dømt

"Jeg har taget hende i at se på sig selv og sit øje i spejlet, men hun vender sig og siger: 'Mor, anderledes er smukt, er det ikke?'." 

 

Dagens Gossip