Mor optog 2-årige Olive åbne fantastisk gave: Nu går videoen verden rundt

Foto: YouTube

Der er ikke meget, som kan måle sig med små børns lykke, når de åbner en gave, som de virkelig har ønsket sig, og man må sige, at 2-årige Olives reaktion på hendes fødselsdagsgave er fantastisk.

2-årige Olive Mohlman fra Illinois i USA lider af Downs Syndrom, og hendes mor, Kimberly, har derfor altid syntes, at det er ærgerligt, at Olive ikke kan få noget legetøj, som hun kan spejle sig i. 

På datterens 2-års fødselsdag besluttede Kimberly sig derfor for at give hende en helt særlig gave, som hun havde lavet specielt til hende. Det skriver Sosialnytt.

Læs også

Børnene flipper skråt da udmattet enlig mor når frem til kassen: Så siger en ældre mand ordene, hun aldrig vil glemme

Den 39-årige mor havde bestilt en specialfremstillet dukke, som skulle forestille, at den havde Downs og derfor lignede Olive, og det er helt tydeligt, at også Olive synes, at det var en god gave. Hendes reaktion er nemlig blevet fanget på en video, som du kan se herunder.

I videoen kan man tydeligt se, at Olive bliver utrolig glad for dukken, som hun ihærdigt krammer og kysser. 

Artiklen fortsætter under billederne.

Foto: YouTube

 

Foto: YouTube

Den glade mor fortæller da også, at hun kneb en lille glædeståre, da hun så Olives reaktion på dukken. "Jeg var sådan en stolt mor, da jeg så hendes reaktion - man kan se, at hun elskede den så højt," udtalte Kimberly således.

Hun fortalte videre, at det føles godt at kunne sprede glæde i en tid med så meget sorg, og man må give Kimberly ret i, at det er svært ikke at smile, når man ser den søde video, som indtil videre er blevet set cirka 1,5 millioner gange på YouTube.

"Jeg synes, det er den perfekte video, fordi den får folk til at smile og græde af glæde - vi har brug for mere af det i disse stressende tider," uddybede hun.

Dukken er designet af Kimberly, som har fået den lavet specielt til Olive, men det bliver efterhånden nemmere og nemmere at finde legetøj, såsom dukker, som repræsentere minoriteter.

Én af de legetøjsproducenter som producerer legetøj til minoriteter er Miniland, som blandt andet laver dukker med Downs Syndrom, med briller og dukker med forskellige hudfarver. 

"Det giver børn mulighed for at lære om forskelligheden i os alle, og om hvordan man udvikler sociale færdigheder som empati og tolerance," skriver virksomheden på deres hjemmeside. 

Læs også

14-årig mor får tvangsfjernet sit barn: 82 år senere får hun et uventet opkald

 

 

Dagens Gossip