Mor raser mod flyselskab: Viste sexscener under flyrejse

Foto: Shutterstock

Alle kender den uudholdelige pinlighed ved at være i samme rum som sine forældre, når der kommer en eksplicit scene i fjernsynet. Man har bare lyst til at gemme sig under en sten.

I stedet for blot at bære over med det, tog en mor sagen i egen hånd, da en nøgenscene dukkede op på en medpassagers skærm under en flyrejse.

LaKeisha Fleming var sammen med sin 15-årige søn, da der dukkede en "eksplicit sexscene" op på en af de film, som en anden rejsende, der sad foran dem, så på flyet.

Fleming var fuldstændig forfærdet over det, hun havde været vidne til, og hun besluttede at dække hullet mellem sæderne til, så hendes søn var "beskyttet" mod de beskidte scener.

Læs også

Kendt TV 2-profil lander ny tjans

"Jeg så en nøgen sexscene i frit udsyn," siger hun til Insider og tilføjer:

"Chokket blev til rædsel, da det gik op for mig, at scenen var frit synlig for min søn, der sad lige ved siden af."

"Jeg satte mig således, at jeg kunne dække åbningen mellem sæderne, så han ikke længere kunne se."

"Da sexscenen var slut, gik jeg hen til stewardesserne for at bede om hjælp. De tilbød at flytte vores sæder."

Heftig debat

Fleming fortæller herefter, at hun endda har skrevet til flyselskabet for at klage over hændelsen.

Hun hævdede, at eksplicitte billeder som dem, hun så på filmen om bord på flyet, kunne være skadelige for unge teenagere.

Men Flemings udtalelse har udløst en debat blandt forældre, hvor nogle støttede hendes handlinger, mens andre mente, at hun gik lidt for vidt.

"Jeg troede oprindeligt, at hendes barn ville være fem år. Men når han er 15 år, så har han allerede set sådan noget før," skriver en.

"Og der er også alvorlig skade ved at beskytte sine sønner alt for meget og behandle sex som om det er skamfuldt eller pinligt," skriver en anden. 

Læs også

DMI varsler om farligt vejr

 

Dagens Gossip