Mor raser over dagpleje: Pædagogerne plukkede min datters sammenvoksede øjenbryn

Foto: Alyssa Salgado

Amerikanske Alyssa Salgado hævder, at personalet i hendes datters dagpleje har plukket den lille piges øjenbryn uden samtykke. Hendes opslag får brugerne på Facebook til at rase.

Den amerikanske mor Alyssa Salgado fik sig noget af en overraskelse i torsdags, da hun hentede sin datter i dagplejen i staten Washington, efter hun selv havde fået fri fra skole.

Den 19-årige mor lagde nemlig mærke til, at datteren havde et rødt mærke mellem øjnene. Først troede Alyssa Salgado blot, at datteren var kommet til at kradse sig selv.

Det skriver britiske Independent

Læs også

Mor fandt 2-årig datter frosset ihjel på terrassen: Far var faldet i søvn

Men da Alyssa Salgado kom hjem kiggede hun nærmere på det røde mærke og er nu overbevist om, at personalet i dagplejen har plukket datterens sammenvoksede øjenbryn.

Det fortæller Alyssa Salgado i et opslag på Facebook, hvor hun også deler billeder af datterens øjenbryn:

- Jeg begyndte straks at kontakte lederen af dagplejen med mange beskeder. Hun forsøgte at komme op med alle mulige undskyldninger. Så i morges mødte jeg op hos lederen med min datter. Hun griner mig op i ansigtet og fortæller mig en masse løgne, så jeg bliver virkelig vred, skriver Alyssa Salgado i opslaget og fortsætter:

Læs også

Mor går i panik, da hun opdager at modermælken er lyserød: Så går sandheden op for hende

- Jeg er en moder, intet som dette burde nogensinde ske, og de havde ingen ret til at røre min datter overhovedet. Jeg fødte min datter og elsker hver eneste lille ting ved hende. Og disse kvinder besluttede sig for at rette den måde, som min datter ser ud på. 

Alyssa Salgado giver udtryk for, at hun ikke vil lade hændelsen gå ubemærket hen, og at hun desuden gerne ser, at historien om hendes datter kommer ud:

- Forestil dig, at det var din søn eller datter, og de voksede dem. Forestil dig, hvor meget smerte, de ville føle. Jeg kan forestille mig, at hun kalder på sin mor, men jeg var der ikke til at beskytte hende. Jeg svigtede hende. Men jeg nægter at lade dette gå ubemærket hen, slutter Alyssa Salgado af.

Læs også

Jordemoder trak så voldsomt i barn under fødsel, at hovedet røg af

Siden hun skrev opslaget på Facebook fredag, er det gået viralt med 13.000 reaktioner, knap 21.000 delinger og masser af kommentarer fra andre facebookbrugere, hvoraf mange udtrykker stor sympati med den vrede mor.

Du kan læse hele Alyssa Salgados opslag lige herunder.

Efter Alyssa Salgados historie kom frem, har en anden mor - Glenda Maria Cruz - beskyldt den samme dagpleje for at have plukket hendes etårige søns øjenbryn. Glenda Maria Cruz giver også udtryk for, at hun følte sig som en dårlig mor, fordi hun ikke kunne beskytte sin søn.

- I dag ændrede mit liv sig. Jeg troede aldrig, noget som dette ville eller kunne ske for min søn, skriver Glenda Maria Cruz blandt andet. Du kan læse hele hendes opslag om hændelsen lige herunder.

Myndighederne er i øjeblikket ved at undersøge sagerne nærmere og understreger, at de tager mødrenes beskyldninger seriøst. The Independent har kontaktet dagplejen, men har endnu ikke fået en udtalelse fra dem.

Marks 4-årige datter begyndte at opføre sig underligt på restauranten – så opdagede han, hvad tjeneren havde gjort

 

 

Dagens Gossip