Mor skræmt fra vid og sans: Ser baby-spøgelse kravle ned i søns vugge og lægge sig

Emil Ryttergaard

368 uger siden

|

29/06/2017
En britisk mor hævder, at hun har set et spøgelsesbaby kravle ned i vuggen til hendes 18 måneder gamle søn og lægge sig ved siden af ham.

Dagens topnyheder

Det var et helt særligt syn og et kæmpe chok, der ventede moderen Laura Haigh fra den engelske by Plymouth, da hun kiggede på billederne fra overvågningskameraet på sin søns barneværelse. 

Ved siden af den 18 måneder gamle søn Sebastian kunne moderen se en skikkelse med et ansigt, som hun aldrig havde set før, skriver Mirror. 

- Nogle gange tager han sin bamse med i seng, så jeg troede først at det var den, men det her ser mærkeligt ud, fortæller den 39-årige mor til avisen. 

Hun mener i stedet, at der er tale om en spøgelsesbaby, der havde sneget sig op i vuggen og lagt sig ved siden af den sovende dreng.

Den bristiske mor Laura Haigh fik et kæmpe chok, da hun så skikkelsen lægge ved siden af sin søn. Foto: Mercury Press/Polfoto

Det ligner umiskendeligt et andet lille barn, der sover ved siden af Sebastian i vuggen. Foto: Mercury Press/Polfoto

På de sorte-hvide overvågningsbilleder kan man ane en skikkelse ligge ved siden af drengen. Foto: Mercury Press/Polfoto

Da moderen nævnte det for sin mand Dean Evans, kiggede han på billederne og var også i første omgang overbevist om, at det var en bamse. 

Men da han gik ind på værelset for at tjekke i vuggen, var der ingen bamse at se, og hverken ægtemanden eller Laura Haigh kan se det mystiske 'spøgelse' med det blotte øje i vuggen. Kun på billederne.

- Han plejer altid at sige, at jeg ikke skal være ‘så pjattet’, men dette har åbnet hans sind en anelse, da han blev lidt påvirket af det, siger Laura Haigh til Mirror. 

Både Laura Haigh og hendes mand har undersøgt barneværelset uden at kunne se spøgelset. Foto: Mercury Press/Polfoto

Moderen har flere gange tjekket overvågningskameraet og også ‘fanget’ billeder af spøgelset på et håndholdt kamera, og hun er sikker på, at kameraet virker perfekt. 

Det er heller ikke det eneste overnaturlige fænomen, der er forgået i det lille hus. Laura Haigh fortæller også, at hun flere gange har oplevet lyde inde i huset og set familiens billeder hænge på hovedet eller være blevet pillet ned fra væggene.  

Den halvandet år gamle søn Sebastian lader sig ikke påvirke af spøgelset. Foto: Mercury Press/Polfoto

Men på trods af det oprindelige chok over den mystiske opdagelse er hun overbevist om, at spøgelset ikke vil familien noget ondt, da sønnen blot sover natten igennem. 

Sebastian på 18 måneder virker altså ikke bange eller påvirket af sin sovekammerats mulige tilstedeværelse.

- Jeg har ikke oplevet noget, der decideret skræmmer mig. Sebastian sover roligt igennem hele natten, og på et tidspunkt lå han endda og krammede skikkelsen i søvne. Han ville sikkert blive skræmt, hvis det ville ham noget ondt, siger moderen til Mirror. 

Alexanders fidget spinner eksploderede - nu advarer han andre