Mor skrev besked til eksens nye kæreste: Nu går brevet verden rundt

Foto: Facebook

En mor, der giver sin eks’ nye kæreste ren besked, har fået tusindvis af mennesker til tasterne.

Det kan føles som en katastrofe at gå hver til sit, når man har børn sammen. Jalousien kan ligge lige under overfladen, når ens eks oven i købet får en ny kæreste.

Læs også

Men der er ting, der er værd at sætte pris på. Den nye kæreste, som dermed også bliver bonusforælder for børnene, kan være en gave, hvis forholdet er godt.

Det kan Audrey Nicole skrive under på. Hun har delt sin historie med Facebook-siden Love What Matters. Hendes besked til eksens nye kæreste spreder sig som en steppebrand.

(Artiklen fortsætter under billedet)

"Dette er min datters fars kæreste. Hun er den sødeste nogensinde! Jeg er supertaknemmelig for hende, for hver gang, min datter besøger sin far, giver hun hende mad, passer på hende, køber gaver til hende og passer stort set på hende, som var hun hendes egen. Hvorfor opfører så mange mødre sig ondt og jaloux over for den anden kvinde? Ingen siger, det er nemt at være mor for børn, man ikke selv har fået. Så når de prøver, så lad være med at skubbe dem væk! For de har IKKE brug for dramaet, de VIL skride, og så er du efterladt med nogen, der er den onde stedmor. Ja, de findes. Jeg ser dem overalt! Et barn kan have to mødre, fordi i mine øjne, jo flere der elsker hende, jo gladere er jeg! Jeg vil aldrig få hende til at føle sig som en outsider. Jeg er ekstremt taknemmelig for denne pige. Damer, voks op og fokuser på at være en god mor. Elsk mere, had mindre!"

I skrivende stund er billedet liket af 70.000 personer på Facebook, og næsten 9000 har delt historien.

Rigtig mange brugere supplerer med deres egne historier.

"Min mor inviterede min stedmor ud på frokost, da det blev alvorligt mellem hende og min far. De kunne virkelig godt sammen og blev veninder. Jeg tog på ferie med min mor, far og stedmor. Da min far og stedmor blev skilt, forblev min mor og hun venner. Det gjorde virkelig livet nemmere for os børn," skriver Jessica Strite Eastham.

"Jeg er stedmor. Deres mor hader mig, nægter at tale til mig og stadig seks år senere prøver hun at vende børnene imod mig og skabe problemer mellem min mand og mig. Siden jeg ikke er så heldig at have et forhold som jeres med deres mor, tæller jeg ned til den dag, de fylder 18," skriver en knap så lykkelig bonusmor.

Læs også

Vred mor deler foto af fremmede mænd i toget: ‘Jeg håber, jeres koner ser det her’

 

 

Dagens Gossip