Mor skulle have vasket bil: Fik en rystende oplevelse i stedet

Foto: Shutterstock.com

En ung mor skulle have vasket sin bil, men fik i stedet upassende beskeder fra de ansatte, der ønskede at 'ordne' hende.

En 24-årig mor skulle have vasket sin bil, så det valgte hun at gøre via virksomheden Truro City Car Wash, hvor bilerne bliver vasket af mennesker.

Hun bestilte en tid, og ventede blot på, at hun skulle aflevere sin bil, så den kunne blive vasket.

Læs også

Billede af 2 euro-mønt går viralt: Kan du se hvorfor?

Oplevelsen som Emily fik med virksomheden, var dog meget grænseoverskridende, da hun kort efter fandt ud af, at de ansatte sad og delte lumre beskeder, hvor de fortalte, hvad de gerne ville gøre ved hende.

Emily fandt ud af det, da en ansat ved virksomheden tog et screenshot af den fælleschat, der var i gang, hvor der blandt andet blev skrevet, at de gerne ville ‘ordne’ hende i frokostpausen.

En anden ansat skrev, at hvis han var single, havde han sprunget på hende med det samme.

Jeg er ikke et stykke kød

Beskederne skulle naturligvis ikke ses af Emily, men det endte hun altså med, og hun følte sig ydmyget og den rystende oplevelse.

“Jeg sendte en besked til dem, for at få vasket min bil tirsdag klokken 13.00. Omkring klokken 12.00 får jeg så en besked fra en angående hvad der var skrevet i deres WhatsApp-gruppechat,” fortæller hun og fortsætter:

“Jeg havde slet ikke lyst til få vasket min bil der, da jeg følte mig ydmyget og sur. Jeg fortalte dem, hvor usmagelig deres opførsel havde været, da de burde være professionelle,” fortæller hun ifølge TheSun.

Da hun skrev til virksomheden for at klage, beklagede de, at hun var blevet omtalt i deres fælleschat. Dog lød det også, at beskederne var flatterende, selvom de var upassende. Det var Emily dog bestemt ikke enig i.

“Jeg fortalte dem, at jeg ikke er et stykke kød,” lyder det fra kvinden.

Læs også

Læren underviste i 45 år og havde ingen nær familie: Da hun døde kom hendes hemmelighed frem

 

 

Dagens Gossip