Mor til to endte i koma - Tjeneren gav hende den forkerte bestilling

Foto: Shutterstock.com

En tjener tog fejl af en kvindes bestilling, og gav hende dermed noget, hun slet ikke kunne tåle, Blot en enkelt slurk var for meget for kvinden, der var tæt på at miste livet.

En mor til to var ude at spise på en restaurant, og den oplevelse var lige ved at tage livet af hende. Tjeneren der kom med hendes bestilling, havde nemlig lavet en fejl, og det sendte moren i koma.

Du undre dig måske over, hvordan en forkert bestilling kan gå så galt, men det skyldes, at moren og hendes to børn lider af en yderst sjælden form for allergi.

Ingen af dem kan tåle sødemiddel som eksempelvis aspartame, og hvis de indtager det, kan det ende med at koste dem livet. Der findes aspartame i rigtig mange fødevarer, men de største doser kommer i sodavand, og det var sådan en, som moren var blevet serveret.

Hun havde bestilt en helt almindelig Coca Cola, men tjeneren kom i stedet med en Pepsi Max, der netop indeholder aspartame, og der skulle ikke mere end blot en slurk til, før moren blev sendt i gulvet.

Læs også

Utroligt billede af kvinde der føder, viser knogler blive skubbet gennem hendes ryg

“Jeg døde næsten efter have drukket en light cola i stedet for den med sukker, som jeg bad om. Jeg gjorde det endda meget tydeligt, at den skulle være med sukker,” fortæller moren ifølge LadBible og fortsætter:

“Da jeg tog en slurk, kunne jeg med det smage, at det var en light, og jeg begyndte at føle mig syg. Jeg blev svimmel, og rummet begyndte pludselig at blive mørkt,” fortæller hun.

Tre dage i koma

Kvinden har efterfølgende fået at vide, at hun blev guidet hen til en stol af en ven, og bagefter kollapsede hun. De ringede til en ambulance, der hentede kvinden, og hun blev derefter lagt i koma, hvor hun lå i tre hele dage.

Alt dette skete på grund af, at hun blot havde taget en lille slurk af den light-sodavand, som tjeneren ved en fejl havde givet hende.

“Det var skræmmende,” fortæller kvinden.

Hendes to børn lider af den samme allergi, og det er rent ud sagt et helvede for moren, fortæller hun. Alt hvad de indtager, skal stort set være hjemmelavet, så de kan sikre sig, at der ikke er kommet sødemiddel i.

Elizabeth fortæller, at hende og hendes to børn ikke har de enzymer i kroppen, der kan nedbryde sødestoffer, og derfor vil det være rent gift for dem at indtage.

Indtager de sødestofferne i mindre mængder, så fører det oftest til, at de skal kaste op med det samme, og de bliver som regel svimle.

Læs også

Vanvittigt: Så mange kunder overvejer at forlade YouSee

 

 

Dagens Gossip