Mor til otte deler vanvittig aftenrutine, der starter allerede klokken 16.30

Foto: Privat

Hvis du tror, at der er travlt i din familie, så vent til du oplever en hverdag i denne families hjem. Den 27-årige kvinde har delt sine hemmeligheder om at opdrage otte børn.

I en alder af blot 22 år var Chloe Dunstan mor til tre børn. Ikke længe efter bød hun og hendes mand Rohan trillinger velkommen til familien. Herefter blev det til et sæt tvillinger.

Læs også

4-årig datter var ved at få far i fedtefadet: 'Mor, hvorfor ligger din bh i bilen?'

Derfor kan hverdagen lyde kaotisk, da det i de fleste familier kan være en stressende opgave at få børnene gjort klar til sengetid. Men for Dunstan-familien er det endnu mere kaotisk. 

At skulle administrere en familie bestående af så mange personer handler alt sammen om én ting: organisering.

Foto: YouTube

I en YouTube-video, der allerede har fået næsten en million visninger, deler den 27-årige Chloe et glimt af hendes travle aftenrutine, der ofte starter kl. 16:30. 

Mens hun begynder at tilberede aftensmaden, og hendes tvillinger sover, har hendes andre børn i alderen fem til otte år til opgave at rydde op i deres legeområde. 

I videoen viser Chloe, at hun laver en pastaret til aftensmad, hvori hun bruger aubergine, courgette, babyspinat, tomater, løg, pastasauce samt en køderstatning. Hun fortæller, at hun typisk laver hurtige og nemme måltidsløsninger, der er nemme at lave, men også er nærende.

Foto: YouTube

Når børnene har ryddet op, er kl. omkring 18.00, hvor det er tid til aftensmad. Børnene samles rundt om bordet, hvor de spiser deres aftensmad. Det er dog kun ved enkelte lejligheder, at Chloe og hendes mand har tid til at spise med dem. 

På travle dage spiser de ikke aftensmad, før alle børnene er blevet lagt i seng, hvilket først er et par timer senere. 

Når børnene har spist deres aftensmad, skiftes børnene til at gå i bad og tage deres nattøj, mens Chloe giver tvillingerne mad og dernæst bader dem. 

Børnene børster også deres tænder, og når de er klar til at gå i seng, læser hun en godnathistorie for dem. Hun fortæller i sin video på YouTube, at deres nuværende favorit er The Gingerbread Man. 

I årenes løb har Chloe samlet mere end 1000 bøger, som ses i videoen, hvor hun også viser, at de er perfekt farvekoordinerede i en stor bogreol.

Foto: YouTube

Omtrent kl. 20.00 er børnene blevet lagt i seng, og Chloe siger godnat, hvorefter hun tager sig tid til at se lidt fjernsyn sammen med sin mand. 

"Det er bestemt blevet lettere i årenes løb med aftenrutinen, da alle nu, undtagen tvillingerne, selv kan klæde sig på," sagde Chloe. 

"Med trillingerne, da de ikke var så gamle, var det en masse arbejde. Men jeg tror, at man som stor familie skal gøre, hvad der virker for jer." 

I maj sidste år fortalte den travle mor til den australske udgave af Daily Mail, at hendes børn elsker at være en del af en stor familie, og ikke kan vente med at få flere søskende.

Med hensyn til deres uddannelse, har Chloe fortalt, at hendes børn får hjemmeundervisning, men at 'de har et afslappet forhold' til det. 

"Børnene laver lidt skolearbejde og fokuserer derefter mest på at gøre de ting, de nyder. Det omfatter at tegne, lave kunstprojekter, videnskabsprojekter, lege, og tilbringe en masse tid udenfor," udtalte hun også. 

Hun forklarede også, at det hele handler om 'samarbejde' i deres familie:

"Det kan være rigtig meget med både karriere, hjemmeundervisning og hjemmearbejde, men vi klarer det godt sammen, og ved at gøre alt dette, betyder det, at vi kan maksimere familietiden, hvilket er virkelig vigtigt for os."

Læs også

Derfor bør du aldrig sove med en tændt ventilator

 

 

Dagens Gossip