Mor til syv opdagede, at hun var gravid igen: Gik op på første sal og hængte sig

Emil Ryttergaard

381 uger siden

|

20/03/2017
Udland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
En britisk mor til syv børn gik op på første sal og hængte sig, da hun blev deprimeret over at finde ud af, at hun var gravid med endnu et barn.

Dagens topnyheder

Et barn kan både være den største gave og sværeste udfordring. 

For Carla Murtagh fra Birmingham blev nyheden om endnu et barn for meget, og mens hendes mand og børn befandt sig i stuen, gik hun lydløst op på første sal og hængte sig, skriver Daily Mail. 

Carla Murtagh, som led af en depression, blev fundet af sin mand, der havde været distræt i løbet af dagen. Han havde dog bemærket og undret sig over, at konen havde været så stille hele dagen.

Den chokerede mand fik straks taget konen ned og gav hende desperat førstehjælp, mens ambulancen var på vej til boligen. Men det var for sent. Både mor og det ufødte barn mistede livet, inden ambulancen ankom til hospitalet. 

Samme morgen var Carla Murtagh vågnet i dårligt humør, men var begyndt at lave morgenmad, da familien fejrede en fødselsdag. 

Hun var taget hjemmefra med to af børnene for at købe en fødselsdagskage, men var meget mut, da hun vendte hjem, forklarer ægtemanden ifølge Daily Mail.    

Foto: Facebook

- Hun gik ovenpå, og sagde at hun gerne vil være lidt i fred. Jeg gik ned og ordnede tallerknerne, og ville hente hende ovenpå, siger Matthew Murtagh.  
     
Parret har sammen syv børn i alderen 14 måneder til 15 år. 

Men i august måned sidste år blev familien overrasket, da det viste sig, at Carla Murtagh var gravid for ottende gang. 

I løbet af efteråret fik den vordende mor besøg af en jordemoder, der på Carla Murtagh opfordring arrangerede en tid på en abortklinik i oktober måned. 

- Da jeg kom hjem til hende, var hun meget oprørt. Hun vil have en abort, og da jeg havde bestilt en tid til hende, takkede hun mig, og sagde at jeg havde givet hende det, som hun ville have, siger jordemoder Donna Grey til Daily Mail. 

Men blot en måned senere havde Carla Murtagh ombestemt sig. Hun ville alligevel gennemføre graviditeten og beholde barnet. 

Men glæden over et nyt medlem af familien varede ikke længe. 

Blot ni dage efter at have truffet beslutningen om at beholde sit ufødte barn hængte Carla Murtagh sig. En obduktion har siden vist, at hun var påvirket af cannabis, antidepressiver og alkohol - en blanding af stoffer, der fik hende til at ende i en svært deprimeret tilstand, vurderer retsmedicineren. 

Har du selvmordstanker? Så kontakt Livslinien HER eller på telefon 70 201 201.