Mor til tre fik uventet venneforslag på Facebook: Så blev hendes forlovedes vilde liv afsløret

Ane Sørensen

357 uger siden

|

08/09/2017
Udland
Foto: Shutterstock (genrefoto)
Foto: Shutterstock (genrefoto)
Britiske Amanda Creighton fik en grim overraskelse, da et billede af hendes forlovede pludselig poppede op på Facebook. Hun anede ikke, at han levede et dobbeltliv.

Dagens topnyheder

Britiske Amanda Creighton fik noget af en overraskelse da et uventet billede pludselig dukkede op blandt hendes venneforslag på Facebook i december for knap tre år siden.

Billedet var nemlig af 32-årige Amanda Creightons forlovede, som sad hånd i hånd med sin kone.

Det skriver britiske The Sun.

Amanda Creighton havde haft et forhold til ham i to år, før det gik op for hende, at manden hun skulle giftes med, havde løjet for hende om sin identitet. De to mødte hinanden for første gang på et datingsite tilbage i oktober 2013.

Dengang var Amanda Creighton gået fra sin mand gennem 10 år og var derfor lidt tøvende i forhold til at kaste sig ud i et nyt parforhold. Men da hun fik en besked fra den fyr, som senere lod sig forlove med, besluttede hun sig for at kaste sig ud i det.

De to begyndte at skrive sammen. Godt en måned senere mødte de hinanden for første gang - på en bar i Newcastle. Daten gik forrygende, og aftenen sluttede af med et kys. De to blev ved med at se hinanden og fire måneder senere, besluttede de sig for at blive kærester. Der gik dog ikke længe, før han tog afsted på en seks uger lang arbejdstur til Dorset.

Senere gik det op for hende, at han sandsynligvis var afsted for at være hos sin kone, mens hun fødte hans barn. Han svarede hverken på beskeder eller opkald. Men da Amanda Creighton konfronterede ham med det, reagerede han ved at fri til hende. Hun blev overrasket, men virkelig glad og begyndte straks at planlægge deres bryllup. Situationen tog dog en vild drejning i december 2014, da Amanda Creighton opdagede billedet af sin forlovede med konen på Facebook.

Da hun genkendte ham, klikkede Amanda Creighton på kvindens profil, hvorefter det stod klart for hende, at hendes forlovede var gift med en anden kvinde, og at de to havde et barn sammen. Hun opdagede også, at han i virkeligheden havde et helt andet navn, end det, som han havde fortalt hende.

- Han havde løjet for mig om alting. Jeg var fuldstændig knust og rasende. Jeg konfronterede ham over telefonen, og så snart jeg nævnte hans rigtige navn, lagde han straks på, siger Amanda Creighton til The Sun.

Hun smed alle hans ting ud og skrev derefter til konen og fortalte hende sandheden. Hun var dog ikke sådan lige til at overbevise om, at Amanda Creighton talte sandt. Et halvt år senere skulle han have forladt konen og tiggede Amanda Creighton om at tage ham tilbage. Da hun stadig elskede ham, besluttede Amanda Creighton sig for at give forholdet en chance til.

I november 2015 gik det dog galt igen. Han forsvandt flere dage ad gangen og indrømmede efter en konfrontation, at han stadig var sammen med konen. Amanda Creighton smed ham ud, men opdagede en uge senere, at hun var gravid.

De kommende forældre aftalte, at de skulle opføre sig ordentligt over for hinanden af hensyn til barnet. Men kort efter den lille pige kom til verden, var den gal igen. Amanda Creighton opdagede flere kvinder på Facebook, som beskrev lignende oplevelser med faderen til hendes datter. Hun var rystet over, hvordan han kunne få alle kvinderne til at tro, at han elskede dem. Længe efter kæmpede hun med at genvinde tilliden til andre mænd. Men i dag har Amanda Creighton en anden partner.

The Sun har kontaktet Amanda Creightons tidligere forlovede for at få hans side af historien. Han ønskede ikke at kommentere på sagen, men hævder, at han ikke var i et forhold, da han mødte Amanda Creighton.

Han hævder desuden, at man er ved at undersøge, om barnet faktisk er hans, og at det er Amanda Creighton og hendes venner, der står bag de forskellige datingprofiler.

Kvindes øjenvipper falder af, efter at populær behandling går HELT galt