Mor tog DNA test for sjov: Fik en chokerende nyhed om sit 12-årige barn

Foto: Kutv

En familie, der tog en DNA-test for at finde ud af mere om deres slægt, fandt ud af noget meget chokerende.

En familie, der tog en DNA-test "for sjov" fandt ud af, at deres yngste søn i virkeligheden slet ikke var biologisk beslægtet.

Donna Johnson, 47, og hendes mand Vanner, 47, tog DNA tests med resten af ​​familien og fandt ud af, at deres yngste søn ikke var i familie med dem.

Læs også

En gammel bølle inviterer Louisa på date: Så får hun sin hævn

Vanner Jr, 18, og Tim, 12, undersøgte deres fortid sammen med deres forældre som en måde at lære mere om deres arv, men modtog, hvad de troede var en "fejl" i deres resultater.

Det tog ikke lang tid, før Donna og hendes mand fra Salt Lake City, Utah, USA, indså en erkendelse, som efterlod dem med en "sygelig klarhed" om en IVF-sammenblanding.

Ved at bruge IVF-behandling efter et brok problem og operations skader viste det sig umuligt for parret at blive gravid naturligt, fødslen af ​​deres søn Tim var "som et mirakel".

Seks uger efter deres indledende DNA-test fandt familien ud af, at den unge Tim ikke var biologisk relateret til dem og i stedet havde været en del af en hospitals-bommert, rapporterede The Sun US.

Familien er heldigvis så tæt som nogensinde, hvor Vanner bragte nyheden til Tim tilbage i oktober 2020 og lettede det chok, Tim følte.

Donna tilføjede, at deres yngste havde håndteret nyhederne med "sådan modenhed", hvor Tim efterfølgende jagtede sin biologiske far med familiens velsignelse.

Selvom de var bekymrede, lykkedes det at finde Devin McNeil, der boede otte timer væk fra familien i Colorado og ringede til manden i marts 2021.

De to par er heldigvis på samme side og blev enige om, at ingen forældremyndigheds kamp er nødvendig, og de ønsker heller ikke noget fra familien Johnson.

Som det viste sig, havde Devin og konen Kelly været på den samme klinik for 14 år siden for at gå til et embryoimplantat, med prøverne leveret af det Colorado-baserede par brugt i begge behandlinger i stedet for den ene. Det skriver Dailystar.

Læs også

Cirkuselefanter adskilt i 22 lange år - se deres reaktion, når de mødes igen

.

Dagens Gossip