Mor totalt sønderknust: “Jeg ved ikke, hvordan vi skal klare den"

Foto: Allison MacDonald

En mor er efterladt ødelagt og fuldstændig knust, efter at hendes datter døde i sin søvn, mens hun var på besøg hos en ven.

Den 32-årige sygeplejerske, Andrea MacDonald døde pludseligt i sidste uge, da hun overnattede hos en ven. Hendes knuste mor, Allison, fortæller, at hun ikke ved, hvordan familien skal klare sig uden hende.

Læs også

Nyt tiltag: Nu kan forældre få penge fra regeringen

Dødsårsagen til Andrea er ikke fastslået, men politiet mener ikke, at der er sket noget mistænkeligt. Det fortæller det britiske medie, Mirror Online.

Politiet fortæller, at de fik en anmeldelse klokken 8.40 tidlig fredag morgen den 25. september. Da politiet ankom, fandt de den 32-årige kvinde død på en adresse i den skotske by Inverness.

‘Den venligste sjæl’

Den sønderknuste mor, Allison, beskriver sin datter som værende en meget speciel, unik og vidunderlige pige, som havde den venligste sjæl.

“Hendes far Peter og jeg, havde været på besøg hos hende i sidste weekend, og vi hyggede os. Vi er så ødelagte, og vi ved ikke, hvordan vi skal klare den uden hende,” fortæller moren.

I løbet af de seneste par dage har familien oplevet sympati og omtanke fra folk i nabolaget, og det glæder familien. De har kun hørt gode ting fra folk der kendte hende, og Allison fortæller, at de er meget, meget stolte af hende.

Læs også

Mette Frederiksen er bekymret: "Jeg håber aldrig, det bliver sådan"

 

 

 

Dagens Gossip