Mor undlader bh til sønnens fodboldkampe: 'Det er ikke min skyld, at din mand kigger'

30/03/2023 09:26

Henrik R

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Hun mener ikke, at det er hendes skyld, at de andre fædre kigger, når hun tager til sin søns fodboldkampe uden at have bh på.

Mest læste i dag

En træningsentusiastisk mor har erklæret, at det ikke er hendes skyld, at mænd kigger, når hun tropper op til sin søns fodboldkampe uden bh. Udmeldingen kommer efter, at hun modtog skarpe blikke fra andre forældre.

En kvinde hævder, at mænd stirrer og andre mødre ser ned på hende under hendes søns fodboldkampe, fordi hun aldrig har en bh på.

Moren der er personlig træner, og som lægger indhold op online på TikTok under profilen @Fitlatina40, delte en video hvor hun påstod, at hun var på vej til sin søns fodboldkamp - vel vidende, at hun ville skabe opsigt.

I videoen, som har fået mere end 18.000 likes på det sociale medie, smilte den stolte mor til kameraet og skubbede sit hår tilbage.

I teksten beskrev hun, hvad hun vidste ville ske ved begivenheden og skrev:

"Mig på vej til en fodboldkamp med mit barn og det vil få de andre mødre til at se på mig med afsky, fordi jeg nægter at gå med en bh."

I billedteksten havde hun skrevet:

"Ikke min skyld, at din mand ikke kan styre sine øjne, Debrah" efterfulgt af en hel del hashtags, hvor hun kritiserer bh'er samt kalder de andre mødre jaloux.

TikTok-brugere strømmede til kommentarfeltet for at støtte moren og hævdede, at de andre mødre er "jaloux på hende."

En bruger skrev: "De er bare jaloux og misundelige på dig! Bliv ved med at være dig selv!!!!"

En anden kommenterede: "Det er fantastisk... Jeg elsker det... godt for dig."

"Det, der er behageligt for dig, skat," tilføjede en tredje.

Andre brugere hævdede, at de "havde brug for bevis" for, at hun ikke bærer en bh, eller detaljer om kampen, så de også kunne tage dertil.

Det var dog ikke alle, der var enige, og Mel Watts blev skældt ud af en følger, der havde problemer med, at hun ikke havde en bh på, og kaldte hende en lud** i hendes indbakke.