Nabolag hærges af voldelige teenagere: Tidligere soldat følte sig "sikrere i Afghanistan"

Foto: Google Maps

Nabolaget Blackley i Manchester har den seneste tid været hærget af voldelige teenageren helt ned til 15 års alderen, som chikanerer og overfalder de andre beboere og udøver vold.

Nabolaget Blackley, Manchester i Storbritannien har den seneste tid haft så mange tilfælde af vold, røverier og overfald, at en beboer i området, som er tidligere soldat, har udtalt, at han følte sig "sikrere i Afghanistan". Det skriver flere britiske medier, blandt andet The Sun

Beboeren, som har bedt om at være anonym, udtalte at "han er for bange til at gå ned til den lokale kiosk om aftenen," fordi han er bange for at blive overfaldet af "intimiderende" grupper af unge, som ofte bærer knive og andre våben.

Læs også

Landmanden var træt af ulovligt parkerede biler: Hans hævn er hylende morsom

Beboerne i området har næsten alle sammen ubehagelige historier at fortælle, og en mor (som også har valgt at være anonym) til en 18-årig pige fortalte, at hun har fået smadret sine ruder med mursten, og at hendes 18-årige datter ikke tør forlade huset alene, efter at hun blev overfaldet og fik kastet æg på sig af en gruppe drenge. 

En lokal købmand i samme område kan berette om, at han er udsat for tyverier og røverier mindst to gange i ugen, og det er ikke længe siden, at en ung mand kastede en konservesdåse så hårdt efter ham, at den lavede en stor bule i reolen bag ham, da den fløj lige forbi hans hoved. 

De unge ballademagere rapporteres at være helt ned til 15 år, men de lokale beboere fortæller, at de stadig er meget intimiderende, da de går rundt i grupper og ofte bærer våben i form af knive, macheter og pistoler. 

Én beboer kan for eksempel fortælle, at vedkommende så nogle skolebørn blive drillet af en gruppe større børn, som var bevæbnet med både macheter og en pistol. 

En 14-årig er desuden blevet indlagt, efter at vedkommende blev slået med en pistol. Netop denne episode fik en gruppe lokale mødre til at starte kampagnen: "Protect Our Children" (red. Beskyt Vores Børn), hvor de blandt andet har lagt pres på politikerne og det lokale politi og krævet, at de skal gøre mere for at gøre nabolaget trygt igen. 

Beboerne i området mener nemlig, at det er efter, at den nærliggende lokale politistation er lukket, at der har været en stor stigning i vold og uro. Politiet forsikrer dog om, at de er opmærksomme på problemet, og at flere patruljer vil være til stede i området i fremtiden. 

"Det lokale politi er bevidste om anmeldelser om antisocial opførelse i Higher Blackley området i løbet af de sidste par uger," udtalte politichefen for Greater Manchester, Simon Nasim, således.

Han fortsatte: "Vi forstår, hvordan den antisociale opførelse kan påvirke de lokale indbyggeres liv, og jeg vil forsikre jer, at det lokale politi arbejder målrettet på at takle problemet, og at de vil handle på enhver lovovertrædelse, som bliver detekteret."

Politichefen forsikrede desuden borgerne om, at der i fremtiden vil være flere patruljer til stede i området, og at der er blevet nedsat en specialenhed, som målrettet skal arbejde med forebyggelse hos de unge i området. 

Politichefens udtalelser kommer i kølvandet af, at der i 2019 blev begået over 11.000 forbrydelser i området, og at politiet for nyligt sigtede seks 15- og 16-årige for røverier på skolebørn.

Derudover har det lokale busselskab for nyligt fået smadret adskillige ruder i deres busser, og politiet har konfiskeret adskillige stikvåben i området.

Læs også

Denne type dyr får oftere kræft

 

 

 

 

Dagens Gossip