Nægtede at have sex med sin elskerinde: Forretningsmand tortureret med varmt strygejern

Nogle af de ting, hun gjorde ved ham, er virkelig forfærdelige. Vi skal advare om stærke billeder.

En forretningsmand blev tortureret og brændemærket med et varmt strygejern, fordi han afviste sin elskerinde seksuelt.

Den 54-årige Ian McNicholl blev også slået med bar, fik tændte cigaretter skubbet op i næseborrene og slået gentagne gange i ansigtet med en mobiltelefon og angrebet med en hammer. Det skriver The Mirror

(Artiklen fortsætter under billedet)

I et andet tilfælde hældte hans rasende elskerinde kogende vand ud over hans skød.

Overgrebene fandt sted over en periode på 18 måneder. Skaderne, forretningsmanden fik, var omfattende. Ian McNicholl brækkede blandt andet sine ribben, fik et brud på kraniet, brækkede kindben og fik sin næsesmadret. Flere gange har han måttet opereres for skaderne.

Læs også

Kvinde anklager sin eks for vold: Da han tænder kameraet, viser videoen en noget anden historie

Ifølge forretningsmanden blev volden som regel udløst af, at han ikke ville have sex med sin partner. I dag er han ambassadør for organisationen Mankind, der arbejder imod vold i hjemmet.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Ian McNicholl håber, at hans historie kan være med til at fjerne tabuet, der er omkring denne type af overgreb - måske især når de bliver begået mod mænd.

Idømt fængsel
Hans nu 45-årige, tidligere elskerinde blev i 2009 idømt syv års fængsel for den omfattende vold. Hun er i dag på frifod.

- Hun blev tændt af volden, for der var aldrig nogen fortrydelse. Hun gjorde det og sendte mig så derefter ud efter cigaretter. Hun fik helt klart noget ud af det, siger Ian McNicholl.

Læs også

Mand fra Vejle slog kvinde på handicapscooter i hovedet: Nu er hun blind

Volden begyndte fire måneder, efter parret havde mødt hinanden. Ved den første episode blev han slået i ansigtet med en støvsuger, fordi han ikke ville udpensle seksuelle detaljer fra et tidligere forhold.

Derefter eskalerede volden hurtigt. Til sidst frygtede forretningsmanden for sit liv.

(Artiklen fortsætter under billedet)

- Ved en lejlighed stod hun stille og roligt og strøg noget tøj. Hun trak stikket ud og placerede strygejernet på min venstre arm og skulder. Hun sagde ‘Stil dig op og tag din t-shirt af, eller du får den i ansigtet’, husker forretningsmanden, der utroligt nok gjorde, som elskerinden sagde.

Overgrebene stoppede først, da en nabo ringede efter politiet under en særdeles voldsom omgang. Han løj over for politiet - efter elskerindens instruktioner - men betjenten troede ikke på, at han var blevet overfaldet af to mænd på grund af spillegæld.

Læs også

Denne mand maler en penis, hver gang han ser et hul i vejen

Til sidst brød Ian McNicholl sammen og erkendte, at det var hans kvindelige partner, der stod bag skaderne.

 

 

Dagens Gossip