Niårige Davids tur på toilettet havde nær kostet ham livet

Foto: Shutterstock

En niårig dreng fik sig forleden et chok, da han åbnede døren til toiletbåsen på sin skole.

Niårige David Miguel var forleden med til at spille en foldboldskamp på den folkeskole, hvor han til dagligt er elev. 

Undervejs skulle han på toilettet, men da han kom ud på badeværelset og åbnede døren til én af toiletbåsene opdagede han noget, som gjorde, at han måtte udskyde sin toilettur.

Læs også

Storkerekord i Danmark

Ifølge The Daily Star sad der nemlig en kæmpe stor jaguar inde i båsen. 

Miguel har forklaret, at hans hjerte "næsten stoppede," da han så det skræmmende dyr, og at han hurtigt lukkede døren igen og løb ud og fortalte om opdagelsen til sin far. 

"Jeg troede, at det ville være en ozelot, en vild hund eller noget andet. Da jeg så, at dyret var den størrelse, løb jeg væk," har hans far, 34-årige Rodrigo Almeida, udtalt til lokale medier og forklaret, at de i stedet ringede efter hjælp.

Kort tid efter ankom politi, brandvæsen og en dyreenhed fra IBAMA til skolen, og det lykkedes redningsmandskabet at skyde jaguaren med bedøvende pile, så de kunne bære den udenfor og slippe den fri i naturen. 

Jaguaren slap ifølge IBAMA uden skræmmer.

Hændelsen fandt sted i lørdags, d. 21. maj, på 'Martha Drummond Fonesca Municipal' skolen i Nova Lima, Brasilien, og Miguel slap heldigvis også fra det overraskende møde uden skræmmer, selvom han blev en anelse bange. 

"Jeg rystede som gelé. Den sagde 'grrrrr', og mit hjerte stoppede næsten," har den modige dreng således forklaret til lokale medier. 

IBAMA har siden hændelsen udtalt, at det var en ung hunjaguar, og at de uden problemer fik sat den ud i den vilde natur igen. 

Jaguaren er det største kattedyr i Amerika, og den er tæt beslægtet med både løver, tigre og leoparder. Dyret kan blive op til to meter i længden, veje næsten 100 kilo og kan uden problemer bide gennem et kranie.

Billeder af dyret kan ses ved at trykke her.

Læs også

Flere vidner er ikke i tvivl: Puma spottet i Vejle

 

Dagens Gossip