Nick skulle hjem midt om natten, men gik ind i det forkerte hus: Få sekunder senere, sker det utænkelige

29/08/2023 07:58

Nicolai Steinicke

Udland
Foto: University of New England Athletics
Foto: University of New England Athletics
Det endte med at få fatale konsekvenser.

Mest læste i dag

En universitetsstuderende blev skudt og dræbt efter at have forsøgt at komme ind i det forkerte hus.

Nick Donofrio, en junior ved University of South Carolina, døde af et skudsår på sin overkrop omkring klokken 02.00 lørdag (26. august).

Den 20-årige, der oprindeligt kommer fra Connecticut, boede angiveligt i et familiehus, der lå på samme gade som den ejendom, han forsøgte at komme ind på.

Politiet modtog i første omgang rapporter om et indbrud og var på vej til adressen, da opkaldet blev opdateret, med rapporter om, at der efterfølgende var blevet affyret skud.

Da de ankom til stedet, fandt politiet en ung mand, der senere blev identificeret som Mr. Donofrio, liggende død på verandaen.

City of Columbia politiafdeling sagde i en erklæring: "Columbia Police Department (CPD) betjente efterforsker nattens skyderi af en 20-årig mandlig University of South Carolina studerende fra Connecticut.

"Kort før klokken 02.00 i dag blev betjente sendt til 500-blokken på South Holly Street for et rapporteret indbrud i hjemmet.

"Mens man var på vej, blev nødopkaldet til service opgraderet til et skudopkald.

"Da betjentene ankom til stedet, fandt de en afdød mand på verandaen med et skudsår i overkroppen.

"Richland County Coroner's Office har identificeret manden som Nicholas Anthony Donofrio."

"CPD-efterforskere vil fortsætte med at rådføre sig med Fifth Circuit Solicitor's Office vedrørende omstændighederne i sagen."

Hr. Donofrio studerede kinesiologi og træningsvidenskab i South Carolina efter at være overflyttet fra University of New England.

Efter hans død hyldede elevens forældre deres 'kærlige' søn.

Dina og Louis Donofrio talte til News8 og sagde: "En stor søn, kærlig, medfølende, alle de egenskaber, du ønsker i en søn."