Nicole gav sin søn populær børnesnack: 2 dage senere, blev han alvorligt syg

29/09/2023 14:01

Nicolai Steinicke

Udland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Familien på fem fra Colorado i USA havde siddet sammen foran fjernsynet for at se filmen Mrs. Doubtfire. På bordet stod en meget populær børnesnack.

Mest læste i dag

Moderen, Nicole, har skrevet et opslag på Facebook, hvor hun fortæller, hvad der skete. Nu vil hun advare andre forældre.

"Nash havde lidt af en kvælningsepisode, men havde det fint med det samme. Vi så intet komme ud, så vi antog, at han slugte det. Han virkede helt fin, og vi fortsatte med at se film. Det eneste, vi lagde mærke til, var, at han hostede en del efter episoden,« skriver Nicole på Facebook.

En mærkelig hoste

Dagen efter havde sønnen det helt fint, bortset fra at han havde en mærkelig hoste, som bekymrede moderen lidt. Men hun gik ud fra, at hendes søn lige var forkølet. Mandagen kom, og Nicoles mand, Jake, tog på forretningsrejse. Han skulle være væk i tre dage.

"Da aftenen kom, lagde jeg mærke til, at Nash var varm og lun. Han havde feber, så jeg gav ham et febernedsættende middel og lagde ham i seng,« skriver Nicole.

Men hosten blev værre, og den lille dreng begyndte at kæmpe for at trække vejret. Nicole blev bekymret og ringede til lægen. De fik besked på at komme med det samme. Der blev taget røntgenbillede af Nashs lunger, og lægen besluttede, at de skulle foretage en bronkoskopi, en undersøgelse, hvor et kamera sættes ind i lungerne.

Det viste sig, at lille Nash havde inhaleret popcorn. I alt seks bid, fandt lægerne ud af. Popcornstykkerne havde ført til kraftig betændelse i den ene lunge. Lægerne kunne ikke få alt ud, så Nash måtte opereres igen to dage senere.

Heldigvis lykkedes denne operation, og lægerne fjernede alle de popcorn, som Nash havde indåndet.

Nu vil Nicole advare andre forældre mod at give popcorn til børn under fem år. Hun opfordrer også forældre til at lytte til deres mavefornemmelse, hvis de har mistanke om, at der er noget galt med deres børn. Havde hun ikke gjort det selv, kunne denne historie være endt på en helt anden måde.