Nudister jubler: Snart må man gå rundt og vise bryster og bar røv i denne europæiske hovedstad

- Vi ønsker ikke at chokere nogen, siger byens viceborgmester.

Naturister i Paris kan måske snart gå rundt med numsen bar i den franske hovedstad, uden at de risikerer en bødestraf eller tur bag tremmer. 

Sådan kan virkeligheden se ud i den nærmeste fremtid, hvis en politisk forslag bliver til virkelighed. Det skriver The Independent.

I Frankrig er det lige nu ulovligt at være nøgen i det offentlige rum -  man risikerer en bøde på over 100.000 kroner og ét år bag tremmer, hvis man smider tøjet uden for landetes nudiststrande.

I Paris findes der én swimmingpool i det 12. arrondissement på højre Seinebred, hvor det er muligt at bade nøgen tre aftener om ugen, men ellers må byens naturister kigge langt efter de lokale muligheder for at udleve den afklædte hobby.

 

Læs også

5 gode grunde: Derfor skal du være mere nøgen

 

Bystyret arbejder nu på at ændre dette faktum ved at finde en park eller et andet grønt område, der kan forvandles til et samlingspunkt for de borgere, der godt kan lige at gå rundt uden en trævl på kroppen.

- Vi har brug for at finde det rigtige sted, da vi ikke ønsker at chokere nogen, siger byens viceborgmester Bruno Jillard.

- Det ender sandsynligvis med at være en park eller en have, siger han og forklarer, at lignende tiltag allerede er blevet gennemført i andre af de europæiske hovedstader – senest i Berlin.

 

Dagens Gossip