Ny ulykke i forlystelsespark: 3 kvæstede

Foto: Google maps

Det er ikke mange folk efterhånden, som ikke lige overvejer en ekstra gang, om de virkelig skal op i den rustjebane. De seneste par måneder, har en lang række ulykker ramt forlystelsesparker rundt om i verdenen.

Inden for kort tid er en 14-årig pige død i Tivoli Friheden, 57-årig kvinde død i en forlystelse i Tyskland, og 31 mennesker såret i Legoland Tyskland. Alt sammen indenfor meget få måneder.

Gäuboden folke festival, åbnede i lørdags. I 2019 havde de 1.4 millioner besøgende, og er kun overgået af Oktoberfest i størrelse, i den tyske delstat Bayern.

Læs også

Nu melder Mette Frederiksen ud om valget

Den tyske delstat Bayern, har haft 3 ulykker på 3 dage, i den samme forlystelsespark.

Tirsdag eftermiddag blev en 14-årig pige lettere kvæstet, efter et reb havde knækket i en forlystelse formet som en rund bold.

Meningen er at bolden bliver kastet direkte op i luften, som bliver holdt af to store metal tårne, forbundet af bungee elastikker. Den 40-årige mand, som sad sammen med manden, slap uskadt fra det.

Mandag middag blev en 30-årig kvinde lettere kvæstet efter, at hun skulle sætte sit barn i en forlystelse, da medarbejderen startede forlystelsen. 

Søndag var en mand også kommet til skade, men tekniske rapporter viste, at der ikke var noget galt med forlystelsen. Og derfor fik forlystelsen lov til at køre videre. Rapporterer BILD.

Læs også

Fisk "svømmede" ned i mands hals og kvalte ham: Redningsfolkene måtte fiske den op

 

Dagens Gossip