Nye spor i Madeleine-sagen: "Chokerende"

Foto: Privat

Efterforskere har angiveligt fundet nye beviser.

Sagen om Madeleine McCann har trukket overskrifter over hele verden.

Der er endnu ikke officielle beviser for, om hun lever eller ej samt hvem gerningsmanden er.

En af de hovedmistænkte gennem længere tid, er tyske Christian Brueckner, som boede i området i Portugal, hvor Madeleine forsvandt fra.

Den hovedmistænkte Christian Brueckner.
Foto: Carabinieri/Reuters/Ritzau Scanpix

Men nu er efterforskerne måske et skridt tættere en opklaring.

Madeleine McCann-efterforskere, der arbejder for tv-kanalen Sat.1, har afleveret “chokerende" beviser til detektiver, der undersøger Christian Brueckner i den berygtede sag.

De siger, at de har afsløret "chokerende" beviser, som "inkriminerer" Christian Brueckner. Et team, der arbejder for tv-kanalen Sat.1, har overdraget beviserne til detektiver, der undersøger Brueckner i den berygtede sag.

Den britiske Madeleine var blot tre år gammel, da hun forsvandt fra sine forældres ferielejlighed i Portugal i 2007.

Tyske anklagere hævder at have beviser for, at hun er død og navngav den dømte pædofil Brueckner som deres eneste mistænkte.

På trods af at de blev offentliggjort med oplysningerne i juni 2020, har de stadig ikke sigtet ham for nogen lovovertrædelse.

Men nu hævder Sat.1-efterforskere at have fundet nye beviser, der forbinder Brueckner, der nægter enhver involvering i forbrydelsen.

De vil afsløre mere information om deres efterforskning i en prime-time dokumentar, som endnu ikke har en premieredato.

Da Sat.1 annoncerede showet, sagde journalist Jutta Rabe og et team af journalister, at de havde indsamlede nye oplysninger om Brueckner.

De hævder, at det indeholder bevis for, at han var i nærheden af ​​Praia da Luz, da Madeleine forsvandt, mens hendes forældre spiste på en tapasrestaurant.

Kanalen sagde, at de indsamlede "mange nye spor og indikationer", der bekræfter de tyske anklageres mistanker.

Chefredaktør Juliane Ebling sagde ifølge Mirror:

"Den triste historie om Madeleine McCann er en historie, der har mange tyske facetter. Sagen behandles ved Regionalretten i Braunschweig, da tyskeren Christian B. er hovedmistænkt. I hans miljø er der mange tyske kvinder og mænd, som kan beskrive individuelle detaljer omkring forbrydelsen. Jutta Rabe har forsket i chokerende materiale i Tyskland, Portugal og England i løbet af de seneste måneder, som i høj grad inkriminerer Christian B."

Læs også

Seriemorder død i fængsel

 

 

Dagens Gossip