Oliver modtog måltidskasse fra HelloFresh: Fik flaske fyldt med urin

Foto: Shutterstock.com

Der var en ekstra overraskelse med til Oliver, da han åbnede sin måltidsboks fra HelloFresh.

Måltidskasser er blevet en fast del i mange menneskers hverdag. Det gør livet en anelse lettere, når man ikke skal tænke på at handle ind, og det meste forberedelse af maden er ofte lavet.

En af de store spillere på det danske marked er HelloFresh, der oprindeligt stammer fra Tyskland. HelloFresh er dog en populær måltidskasse i andre lande som USA, Sverige, Australien og England.

Læs også

Nu skal det besluttes: Prins Christians store valg

Det sker dog af og til, at der er fejl med i ens måltidskasser, men fejlene vil næppe være ligeså stor som den, britiske Oliver McManus blev udsat for.

Han modtog nemlig sin HelloFresh-måltidskasse som normalt, men der var en ekstra lille ting med i pakken, som han ikke havde bedt om.

En Coca Cola-flaske fyldt med urin.

På Twitter har Oliver skrevet et opslag, hvor han har vedhæftet et billede af den store urinfyldte flaske, hvor til han har skrevet en besked til HelloFresh i England.

“Hej HelloFreshUK. Jeg vil gøre dette kort. Hvorfor har jeg modtaget en persons flaske med urin som en del af min ordre? Jeg ser frem til jeres svar”

 

Oliver havde ikke regnet med, at hans opslag ville få så meget opmærksomhed, som var tilfældet, og han opdaterede derfor sit opslag, hvor han blandt andet fortalte, at han ikke ønskede, at nogen blev fyret på grund af det, og at han fortsat spiste den indpakkede mad, som smagte godt.

 

Ifølge det britiske medie Metro, har HelloFresh taget kontakt til Oliver McManus, hvor de har undskyldt og fortalt ham, at de vil undersøge, hvordan det kunne ske, at der var en flaske urin med i hans måltidskasse.

Læs også

Syv personer smittet med Frygtet dødelig virus: Smitter fra dyr til mennesker

 

 

Dagens Gossip