Opdagede at manden havde brugt 27.000 kroner på bordel: Har fået hende til at træffe bizar beslutning

Skrevet af Nicolai Busekist

03/12/2023
Foto: Facebook/Shutterstock
Foto: Facebook/Shutterstock
En rasende kvinde opdagede, at hendes mand havde brugt 27.000 kroner på syv timer på et bordel. Det har nu fået hende til at træffe en bizar beslutning.

Mest læste i dag

En mand er kommet i fedtefadet hos sin kone, da hun har opdaget, at han i løbet af syv timer brugte omkring 27.000 kroner på et bordel. Faktisk blev hans 'hyggestund' kun afbrudt, fordi kvinderne var 'for trætte' til at fortsætte.

Det har nu medført, at kvinden har truffet en bizar beslutning. Ifølge Daily Mail har det resulteret i, at hun vil demonstrere foran det pågældende bordel.

Den gifte mand tænkte tilsyneladende på sin kone, da han dukkede op på bordellet. Her betalte han for den første time med kontanter, fordi hun ikke skulle finde ud af det. Det fortæller Suzanne Pfeifer, der er ejer af Pentagon Grand-bordellet på Gold Coast.

Men en time var ikke nok for manden, der havde flere fantasier, han gerne vil udleve. Derfor besluttede han sig for at betale for yderligere timer med både bankoverførsel. Ikke nok med det, så måtte han også finde sit kreditkort frem, da en bankoverførsel ikke gik igennem.

Selvom han tilsyneladende forsøgte at holde det forbudte besøg skjult for sin kone, lykkedes det ikke for ham. Da hun fandt ud af det, fortalte han, at han både 'var fuld og på stoffer' på tidspunktet. Desuden hævdede han, at han ikke kunne huske noget.

Men Suzanne Pfeifer er ikke helt enig i denne udlægning. Hun husker ham derimod som værende sammenhængende og ædru på tidspunktet, da han faktisk havde succes med at forhandle sig til en rabat med en af kvinderne.

Alligevel har den vrede hustru angiveligt planer om at demonstrere uden for bordellet. Dette har Suzanne Pfeifer det helt fint med, hvis blot det foregår fredeligt, og at det ikke medfører, at betalende kunder bliver skræmt væk.

Suzanne Pfeifer ejer det bordel, hvor manden hyggede sig uden hans kones vidende (Foto: Facebook)

Desuden har hun opfordret kvinden til at kontakte politiet, hvis hun mener, at hendes mand er blevet 'flået'. Suzanne Pfeifer hævder dog, at han ikke var fuld, da han gentagne gange betale for kvindernes ydelser.

Faktisk hævder hun også, at han var villig til at fortsætte med at betale for deres frække aktiviteter. Dette blev der dog sat en stopper for, da de simpelthen var 'for trætte' til at fortsætte.

"Han har gjort en indsats for at blive ved med at betale. Dertil forhandlede han en rabat for nogle af de fantasier, han bestilte. Vores piger er gode til at forhandle, så man skal være meget sammenhængende for at indgå en aftale," sagde hun.

"Den eneste grund til, at det sluttede, da det gjorde, er, at pigerne var for trætte og ville stoppe."

Hun tilføjede også, at hun ikke ved, hvad hans kone konkret er vred over. Det kan både være det faktum, at han har været utro, men også, at han har brugt rigtig mange af deres penge på det.

"Det er ikke vores problem. Vi er en lovlig virksomhed, og dette var en lovlig service med en lovlig betaling," sagde hun.

"Han vidste, hvad han gjorde... Han blev bare opdaget. Hvis kvinden er sur over de 27.kronner, så tag det op med manden – ikke os."