Operation gik galt: Kendt sanger død

Foto: Shutterstock.com

En fejlslagen operation førte til dødsfaldet af den verdenskendte sanger.

Rosa Lee Hawkins, der var en del af den verdenskendte gruppe Dixie Cups, der i 1964 formåede at slå The Beatles af førstepladsen på hitlisterne med deres store hit 'Chapel of Love', døde tirsdag i en alder af 76 år i Tampa i Florida.

Ifølge hendes Barbara Ann Hawkins, der også var en del af Dixie Cups med sin søster, døde hun som følge af indre blødninger. Disse var opstået som følge af komplikationer under en operation på Tampa General Hospital. Det skriver Deadline.

Læs også

Esben Dalgaard deler før- og efterbillede: Næsten ikke til at kende

'Chapel of Love' var debutsingle fra Dixie Cups, hvilket kun gør det endnu mere imponerende, at det lykkedes for gruppen at afløse The Beatles med 'Love Me Do' som nr. 1 på Billboard Hot 100.

Sangen fik lidt af en genoplivning en del af år senere, hvor den blev brugt som soundtrack til Stanley Kubrick film om Vietnamkrigen, Full Metal Jacket, som udkom i 1987.

Rosa Lee Hawkins blev født den 23. oktober 1945 i New Orleans. Den kendte gruppe, som hun var en del af, startede oprindeligt på et talentshow. Gruppen bestod af Rosa Lee Hawkins, hendes søster Barbara Ann Hawkins og deres kusine Joan Marie Johnson, der døde i 2016.

Foto: Jim Mccarthy/Shutterstock/Ritzau Scanpix

En spejder for Red Bird Records hørte dem i forbindelse med talentshowet, hvorefter de blev inviteret til audition hos pladeselskabet. De tre kvinder var i stand til at imponere pladeselskabet og fik derfor en kontrakt.

The Dixie Cups modtog to guldplader: en for 'Chapel of Love' og en for hittet 'People Say'. De blev optaget i Louisiana Music Hall of Fame i 2007.

Gruppen indspillede i alt fire albums, ligesom de også var på turné sammen flere gange. I 2011 besluttede Johnson at forlade gruppen, men de to Hawkins-søstre forblev, mens de hev flere forskellige afløsere ind for Johnson.

Rosa Lee Hawkins efterlader sig sin søster Barbara og en anden søster, Shirley. Hun efterlader sig også sin søn Eric Blanc og to børnebørn.

Læs også

Mand fra Sjælland vækkede konen med overraskende besked

 

 

Dagens Gossip