Loyale Lola reddede mor til tre: Voldtægtsmanden gemte sig i mørket, men fortrød bittert sit foretagende

K P

402 uger siden

|

04/11/2016
Udland
Foto: Privat - Hunden Lola
Foto: Privat - Hunden Lola
En mor til tre deler sin historie om et overfald denne uge som en hyldest til sin hund Lola, der reddede hende fra et voldtægtsforsøg.

Dagens topnyheder

En lille, britisk hund af racen Staffordshire Bull Terrier er blevet dagens helt, efter at tæven, også kaldet Lola, har reddet sin ejer fra et væmmeligt overfald.

Lola kom gående ned ad gaden tirsdag aften ved halv ni-tiden med sin ejer, der også er mor til tre børn. Begge bor i kommunen Antrim i Nordirland, nordvest for byen Belfast. 

Ejeren havde netop skrevet i en sms til sin kæreste, at hun var på vej hjem fra et besøg hos sin mor, da en mand greb fat i hende bagfra, holdt hånden over hendes mund, og forsøgte at trække hende ind i nogle buske i mørket.

- Jeg er ikke i tvivl om, hvad han var ude på, han ville helt sikkert voldtage mig, siger den chokerede ejer til mediet Belfast Live, i håbet om, at historien kan lære andre en ting eller to om hunde, men ikke mindst også, at gerningsmanden bliver fundet.

Foto: Privat - Hunden Lola

Overfaldsmanden kom ud af ingenting og trak kvinden så hårdt i håret, at hun troede, han ville gøre det af med hende, og så hun har fået store, nøgne plamager i hovedbunden fra det manglende hår.

Midt i tumulten slap hun snoren til den ene “mellemregning”, overfaldmanden ikke havde kalkuleret med: Lola.

- Han brugte sin anden hånd til at forsøge at hive mine trusser ned og sagde, at “din hund kan se på”, uddyber kvinden.

Lola havde til gengæld ikke tænkt sig at “se på”, men begyndte at knurre, før hun sprang op og bed manden hårdt i armen.

Det tvang manden til at give slip på kvinden og skræmte ham tilsyneladende nok til, at han løb fra stedet, da han endelig fik vristet armen fri af hunden.

- Jeg er så glad for, at jeg havde Lola med mig. Hun er en toårig “staffie” og er normalt så rolig. Hun er så omgængelig herhjemme, men jeg tør slet ikke tænke på, hvad der var sket, hvis hun ikke havde været med mig, siger den taknemmelige, anonyme kvinde, som fik ringet til sin partner og politiet omgående, men desværre ikke fik set ordentligt på manden, til at signalementet har ledt til en anholdelse.