Par bestilte takeaway fra asiatisk restaurant: Gjorde ulækkert fund i deres mad

Foto: Instagram

Et par spiste på en asiatisk restaurant, hvor de gjorde et ulækkert fund i den ene af deres retter.

En kvinde fik sig en ulækker overraskelse, da hun bestilte en ret på en asiatisk restaurant. Hun opdagede nemlig, at der lå en død rotte i hendes mad.

Læs også

Svigerinden 'glemte' altid sin pung på de dyre restauranter: Blev rasende da den dukkede op

Kvinden, hvis navn er Eunice Lucero-Lee, valgte at dele et billede af det ulækre fund, hvor man kan se, at den døde rotter flyder rundt i maden.

Det fik folk til at komme med hentydninger til Disney-filmen 'Ratatouille', hvori en rotte ved navn Remy hjælper en kok med at lave en lækker suppe.

Eunice, der fik serveret den knap så lækre ret på den asiatiske restaurant Gammeeok, der ligger i Korea Town i New York, var sammen med sin mand, Jason Lee, da hun fik retten serveret.

Det skriver det britiske medie Daily Star.

Efter den chokerende oplevelse, har hun ikke blot mistet lysten til at spise på restauranten igen. Det har også fået hende til at advare andre om at besøge restauranten i New York, der fortsat er åben.

Foto: Instagram

Det lyder, at hun bestilte en ret ved navn seogogi gukbap, som er en både almindelig og traditionel ret fra Korea.

"Vi bestilte mad fra en kendt restaurant kaldet Gammeeok i Korea Town og fandt den klammeste ting i vores mad," skriver hun til et billede, som hun har delt på det sociale medie Instagram.

På selve billedet, havde hun skrevet følgende: "Der er en rotte i vores suppe. Det her sted er fortsat åbent, selvom de har informeret dem om det. For jeres egen sikkerheds skyld, så spis aldrig her."

Seogogi gukbapis er en traditionel ret, som man kan få serveret et hav af asiatiske og koreanske restauranter verden over. Det er en ret, der består af oksekød, ris, grøntsager og en masse krydderier  - men normalvis ikke rotte.

På Instagram er der flere, der har lavet sjov med fundet, selvom det ikke blot er ulækkert, men også kan være meget sundhedsskadeligt. Blandt andet er der flere, der har kommenteret med hentydninger til Disney-filmen 'Ratatouille'.

"Kokken Remy dør, efter at være druknet i sin egen signatursuppe," er der blandt andet en person, der har skrevet som kommentar.

"Jeg ville være gået amok. Men i det mindste var den tilberedt," lød det fra en anden, der kommenterede på opslaget fra Eunice.

Læs også

11-årig dreng skrev en bog om, hvordan man forstår kvinder: Nu griner hele internettet

Daily Star har forsøgt at kontakte restauranten, for at give dem mulighed for at kommentere på fundet. De har ikke reageret på deres henvendelse.

 

Dagens Gossip