Par blev gift ved bryllup, der kostede 385 millioner kroner: Nu har tingene taget en chokerende drejning

Skrevet af Nicolai Busekist

06/12/2023
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Et ungt par er blevet kendte verden over, efter at være blevet gift ved et bryllup, der kostede 385 millioner kroner. Nu har det hele taget en uventet drejning.

Mest læste i dag

26-årige Madelaine Brockway blev gift ved et bryllup, der er blevet kendt som 'århundredets bryllup'. Hun har delt adskillige billeder og videoer fra det ekstravagante bryllup, men nu er de alle blevet slettet.

Brylluppet havde angiveligt en samlet pris på 385 millioner kroner. Derfor skal der naturligvis ikke herske tvivl om, at der ikke var gået på kompromis med noget.

Men nu har det hele taget en uventet drejning. Få uger efter, at Madelaine Brockway og hendes mand er blevet kendt verden over, står han overfor alvorlige anklager. Og det har tilsyneladende fået Madelaine til at slette sin TikTok-konto.

Både Madelaine og hendes mand blev virale sensationer, efter at videoer fra deres bryllupsfest gik viralt. Det var et både eksklusivt og ekstravagant bryllup, der strakte sig over hele fem dage og blev afholdt i Paris.

Foto: Instagram

Men nu er det især brudgommen, Jacob Chase LaGrone, der løber med al opmærksomheden. Han står nemlig overfor meget alvorlige anklager, lyder det fra New York Post.

Konkret er han blevet sigtet for grov vold mod en offentlig ansat, fordi han den 14. marts angiveligt  affyrede et skud mod politiet. Det er naturligvis en forseelse, der kan ende med at få store konsekvenser for ham.

Foto: Tarrant County Jail

Det amerikanske medie skriver, at tre politibetjente blev kaldt ud til en bolig, hvorfra de havde modtaget flere opkald. Her blev de mødt af Jacob, som ikke blot var meget truende, men angiveligt også affyrede skud mod dem.

Hvis det viser sig, at han bliver kendt skyldig, kan glæden mellem Jacob og Madelaine vise sig at blive meget kort. New York Post skriver, at han risikerer at skulle tilbringe resten af sit liv bag tremmer, hvis han bliver dømt.

Ifølge NBC News dukkede han ikke op til den indledende høring i sagen, som fandt sted i Tarrant Country District Court. Det lyder også, at han er blevet tilbudt, at han kan indgå et forlig. Dette vil medføre, at han ikke får en retssag, og at han tilbringe 25 år i fængsel.

Foto: TikTok

Foto: TikTok

Ender han bag tremmer, bliver det under helt andre forhold, end parrets ekstravagante bryllup, der blandt andet bød på en øvemiddag på Palais Garnier, en overnatning på Versailles-paladset og endda en optræden fra Maroon 5.

Bruden er datter af Bob Brockway, som ejer en række Mercedes-Benz-forhandlere i hele Florida. Hun var iført en Dior Haute-brudekjole. New York Post skriver, at bruden også har gjort sin Instagram-profil privat.