Par får 20 børn på et år: Vil være den lykkeligste familie i verden

Foto: Instagram

En millionær og hans 23-årige kone har brugt over en million kroner på rugemødre, over det sidste år for at få 20 babyer sammen.

Det at få et barn, er ganske givet den største beslutning et menneske overhovedet kan træffe. Derfor tænker mange sig også rigtig godt om, inden de kaster sig ud i det livsændrende projekt - og forhåbentligt, har dette par også tænkt sig godt om. 

Parret, bestående af Kristina Ozturk, og hendes mand, en rig forretningsmand ved navn Galip, kommer fra byen Batumi i Georgien, og har brugt over en million kroner og 14 måneder, på at øge deres familie, i en helt ekstrem grad, og på en noget anderledes måde. 

Læs også

Vilde scener: 17-årig i nævekamp med sortbjørn, der angreb hendes hunde

At benytte sig af en rugemor, er der intet unormalt ved, men at benytte sig af 20 forskellige kvinder på samme tid, hører man ikke ofte om. Det er dog præcis hvad parret har gjort, og er derfor forældre til 21 børn, efter at Kristina i forvejen havde født et barn.

Opgaven at passe 20 nyfødte, lyder komplet umenneskelig, og derfor er det nok meget godt, at Galip er en succesfuld forretningsmand, der har råd til at bruge intet mindre end næsten 600.000 kroner, på 16 barnepiger der plejer deres babyer døgnet rundt - det skriver Daily Star.

Igen må man bare sige, at de nybagte forældre, forhåbentligt har tænkt deres situation igennem, da de nu stor med et helt utroligt ansvar. Det lader dog ikke til at skræmme familien, og Kristina fortæller, at hun godt kunne se sig selv som mor for 100 børn.

Hun sagde til Fabulous : ”Jeg er ikke sikker på, om vi vil være den største familie i verden, men vi planlægger helt sikkert at være den lykkeligste familie i verden. Jeg er sammen med børnene hele tiden og laver alle de ting, som mødre normalt gør. Den eneste forskel er mængden af ​​børn,” - siger hun og tilføjer:

"Hver dag er forskellig fra planlægning af personalets tidsplaner til shopping for min familie. Jeg kan fortælle dig en ting - mine dage er aldrig kedelige."

Duoen har dog sagt, at de ikke får flere børn i den nærmeste fremtid, eftersom de i øjeblikket forkuserer på, at binde sig og kommer tæt på deres eksisterende børn.

Galip og Kristina fortæller, at de betalte hver rugemor 67.000 kroner pr. Graviditet, og deres barnepiger blev betalt 3.000 kroner om måneden hver. Barnepigerne arbejder fire dage i træk, og har så to fridage og bor i parrets tre-etagers palæ, hvor de har deres egne værelser og køkken - ikke desto mindre end meget lav løn for en måneds arbejde.

Men når man har 21 børn, er der selvfølgelig også nok at bruge penge på.

Læs også

Model udelukket fra Twitter: 'Fordi jeg er for lækker'

Parret fortæller, at de bruger 20 store pakker bleer hver uge og 53 kartoner med mælkeerstatning.

Det må siges, at være noget af en udfordring familien har taget på sig. Bare tænk, at have 20 teenagere i huset på samme tid. Kaldeneren bliver selvfølgelig også fyldt med fødselsdage, men efter som der ikke er mere end 10 måneder, mellem den yngste og ældste, bliver det i det mindste ikke svært, at huske hvor gamle børnene er.