Par køber et hus og ser noget mærkeligt i haven: Da de ser hvad det er, løber det koldt ned ad ryggen

Skrevet af Nicolai Steinicke

15/08/2023
Foto:
Foto:
April Parker og hendes partner købte faktisk kun et hus og haven i Alabama . Men da de underskrev kontrakten, indså de, at de ikke ville bo alene på ejendommen.

Dagens topnyheder

April og hendes kæreste måtte gå med til en hjerteskærende klausul, da de flyttede: De tidligere ejere tog ikke deres 10-årige hund, Molly, eller familiens kat med, da de flyttede.

"De ville bare ikke have hende," forklarer April Parker forundret på TikTok. "De ville have hendes bikube og hendes traktor, men hverken hunden eller katten."

Umiddelbart efter købet skyndte parret sig til deres nye hjem for at tjekke dyrene. I en TikTok-video går April gennem ejendommens have og møder til sidst hunden Molly, som har været i snor mellem to træer i haven alene i dagevis.

De hjerteløse tidligere ejere havde kun efterladt den firbenede ven med en skål vand og en transportkasse som ly.

Pitbullen , der ligger helt nedslået mellem træerne, kigger først mistænksomt på april. Men da hun hilser på ham med de tårekvalte ord "Baby, du får et nyt hjem", får dyret straks selvtillid og begynder at nærme sig, logrende med halen.

"Vi vil give hende et godt liv," skriver April på TikTok. "Hun vil aldrig blive bundet til et træ og efterladt helt alene igen."

Og parret holder deres løfte: Molly kommer til at bo hos dem, og hendes dyrebror, en orange kat, bliver også adopteret.

Mens fløjlspoten foretrækker at bo alene i haven som udekat, nyder hunden Molly at være tæt på sine nye ejere. "Hun er bogstaveligt talt klistret til vores side," siger April underholdt. "Hun holder ikke op med at følge os. Det er så sødt."