Pastor: Næste uges blodmåne vil bringe Jesus tilbage til jorden

En passage i biblen foreskriver, at jorden vil gå under med den kommende blodmåne. Samtidig mener en pastor, at Jesus vil vende tilbage til jorden.

Hvis du har planer om at skulle nå noget helt vildt, inden din tid på jorden ender, så skal du måske til at få booket det ind i kalenderen, så hurtigt som muligt. Det skal gerne være inden den 21. januar, for det kan nemlig være starten på dommedag.

Konspirationsteoretikere spekulerer nemlig i, at den meget sjældne blodmåne, der vil kunne ses den 21. januar 2019, vil være starten på dommedag.

Blodmånen kommer kun 28 gange i løbet af et århundrede, og næste gang vil være den 21. januar. Dommedagsprofeter mener, at blodmånen opfylder en bibelsk profit, og at der formentlig ikke er mange dage tilbage at nyde moder jord i.

En af dem der mener det, er forfatter John Hagee, der står bag bogen Fire Blodmåner: Noget er på vej til at ændre sig. Han vælger at tage udgang Joels Bog 2:31 fra biblen, hvor i der står ”Solen skal vendes til mærke, og månen til blod. Herrens store og frygtelige dag kommer,”

Jesus returnerer til jorden

John Hagee der også er pastor i megakirken, Cornerstone Church, mener, at himlen er guds lærred, og at han prøver at sende en besked med den kommende blodmåne.

”Jeg mener, at himlen er Guds lærred, og at han forsøger at sende signaler til planeten jorden, men vi har bare ikke fanget dem,” fortæller han.

Han forudsiger samtidig, at der vil åbne sig en stor flænge, hvor alle kristne vil blive ført til himlen, mens Israel vil gå i en stor krig kaldet dommedag, og Jesus vil returnere til jorden.

Det er dog ikke kun John Hagee, der mener, at blodmånen er dårligt tegn. Også andre kulturer og religioner mener, at blodmånen er et symbol på kaos og fare.

Det britiske medie The Sun skriver, at Hupa-stammen fra den nordlige del af Californien tror på myten om, at månen har 20 koner og kæledyr, der inkluderer bjergløver og slanger. Når månen ikke gav dem nok føde, så angreb de deres mester, og fik den til at bløde.

Senest der var blodmåne på jorden var den 27. juli 2018, og her mente man også, at blodmånen ville være enden på jorden. Vi er dog alle sammen stadig i live, så mon ikke, at det også er tilfældet, når det bliver den 22. januar.

Læs også

Mirakel: Kat i Danmark genopstod efter begravelse

 

 

Dagens Gossip