Patricia fjernede øjnene fra sin 1-årige søn i et øjeblik: Så sker det utænkelige

Foto: Youtube

Patricia havde en hyggelig fridag med sin 14 måneder gamle søn Stanley, og de to var ude og hygge sig i haven, men et øjeblik uopmærksomhed kostede næsten Stanley livet.

Patricia Drauch havde en hyggelig fridag med sin 14 måneder gamle søn Stanley, og de to var ude og hygge sig i haven. Patricia fjernede øjnene fra Stanley i et par sekunder, fordi hun skulle hente værktøj fra garagen, men da hun kom tilbage, var drengen sporløst forsvundet.

Hun ledte overalt, men kunne ikke finde sin lille søn. Til sidst gik det op for hende, at han måske var gået i familiens udendørs pool. Hun løb over til poolen og blev mødt af et gruopvækkende syn.

Læs også

En pizzaria-medarbejder ser kvindes bestilling - og ringer hurtigt til politiet

Patricia gik fuldstændig i panik. Stanley lå i poolen, hans ansigt begyndte at blive blåt. "Det så ud som om han flød i vandet," siger Patricia. 

Da hun kommer tættere på, ser hun, hvad der holder hendes søn oppe. Familiens labrador er hoppet efter den 1-årige i poolen og er nu under drengen.

”Hunden lå helt stille i poolen. Det var, som om han ikke turde bevæge sig en tomme,« siger Patricia til WOOD TV8.

Den skrækslagne mor tilkaldte straks en ambulance, mens hunden stadig lå helt stille i vandet for at balancere den 1-årige på ryggen, så han ikke fik vand i munden.

Den lille dreng var bevidstløs i et stykke tid, men røntgenbillederne taget på hospitalet viste, at han heldigvis ikke havde fået vand i lungerne. Dette er takket være en meget klog og modig hund.

Herunder kan ses et klip omkring hændelsen.

 

Læs også

Kvinde bestiller en pizza fra Dominos: Det kom hun hurtigt til at fortryde

 

Dagens Gossip