Pavarotti blev skudt under gåtur: Nu advarer Veronica

Foto: Privat

Veronica Boxberg Karlssons hund Pavarotti havde taget sig en aftentur i skoven, men da hunden igen var hjemvendt, blev den alvorligt syg og blev derfor bragt til dyrlægen.

Det var dog noget, som Veronica var meget uforstående over for, da Pavarotti har løbet løst i selvsamme skov i 14 år og kender derfor området. 

Røntgenscanningen viste noget, man ellers havde regnet med var helt utænkeligt. Ifølge dyrlægen viste billederne, at Pavarotti var blevet skudt, hvortil han ydermere måtte overbringe den triste nyhed om, at hans liv ikke stod til redde. 

Det skriver P4 Dalarna.

Læs også

Derfor skulle Maria dø

Det var torsdag aften, at Pavarotti havde taget sig en aftentur i skoven, hvor han ikke vendte hjem, som han ellers plejer at gøre. 

Veronica forsøgte endda at kalde på ham, men han kom ikke frem. 

"Men til sidst stod han der på trappen, og jeg tørrede hans poter, fordi det var dårligt vejr, så han var lidt beskidt. Så ser jeg, at der var lidt blod, men jeg tænkte ikke mere over det. Pavarotti opførte sig som vanligt, men begyndte at kaste op efter et stykke tid," fortæller hun til Newsner

Det var dog heller ikke noget, som fik alarmklokkerne til at ringe hos Veronica, da det ikke var usædvanligt at han kastede op efter at have været ude i skoven. 

Pavarotti fik det værre

Veronica fandt det dog meget besynderligt, at Pavarotti nægtede at spise eller drikke, hvorfor hun da tog ham med til dyrlægen, hvor de blev mødt af tre til fire timers ventetid.

Men da Pavarotti fik det så dårligt, at han ikke kunne bevæge sig, tog de ham ind og fik taget et røntgenbillede, der viste, at Pavarotti havde en kugle siddende i maven.

"Jeg sagde straks, at de skulle operere, men efter en scanning viste det sig, at hans tarme var fuldstændig ødelagte, og at hans liv ikke kunne reddes," siger hun

Helt ufatteligt

Familien er stadig i chok over den forfærdelige oplevelse, hvilket hun knytter nogle ord til i et opslag på Facebook. 

Hun skriver blandt andet følgende om hændelsen: 

"Pavarotti kom op i hundehimlen. Han havde sine småskavanker, men vi forventede, at han ville hænge i lidt endnu. Han endte dog med at blive offer for noget, vi aldrig havde turdet forestille os ville ske. Der var nogen, de skød ham, hvilket vi i dag kunne se på røntgenscanninngen hos dyrlægen, der viste, at han hjavde en kugle i maven, som ødelagde hans tarm." 

Hun skriver endvidere, at hændelsen er blevet meldt til politiet, og at hun mener, at han højst sandsynligt er blevet skudt med et luftgevær. 

"Hvis du tror, ​​at et luftgevær er et ufarligt våben, der ikke forårsager alvorlig skade, så tager du fejl. Og hvis det ender et uheldigt sted på et menneske, kan det gå rigtig galt. Hvis der er nogle voksne, der er ude at skyde eller lader deres unge være ude og lege med våben, er det forkasteligt."

Læs også

Par købte en stor gul lastbil: Nu har de lavet dem om til deres drømmehjem

 

Dagens Gossip