Pensionist blev irriteret over nabo-patienten: Så slukkede hun for patientens ilt

Foto: Shutterstock

En 72-årig kvinde er blevet arresteret, efter at have slukket for nabo-patientens ilt to gange, fordi hun ikke kunne lide lyden den lavede.

Situationen udspillede sig på et Tysk hospitalt i den sydvestlige by Mannheim, hvor en 79-årig patient fik slukket for en sin ilt, ikke bare én gang, men hele to gange.

En fælles udtalelse fra politiet og den offentlige anklager i Mannheim fortæller, at den 72-årige kvinde er hovedmistænkt, i sagen om, at have slukket ilten til en 79-årig.

Læs også

DMI melder ud: Nu kommer sneen

Hændelsen skulle være sket tirsdag d.29 november, ved 20 tiden. Den 72-årige skulle have reageret, fordi hun ‘blev forstyrret af lyden’ fra maskinen.

Hun skulle angiveligt, have slukket for maskinen, som den 79-årige skulle bruge for, at kunne trække vejret, som fik personale til, at skynde sig ind og tænde den igen.

Personale forklarede kvinden, at patienten var afhængig af maskinen for, at få den nødvendige oxygen som maskinen gav, og at hun ikke skulle slukke den.

Men det skulle kvinden have ignoreret, på trods af den alvorlige advarsel fra personalet.

Cirka en time senere, skulle hun angiveligt have været på spil igen, da hun valgte endnu engang at slukke for maskinen. Det skriver LADbible.

Den 79-årige måtte genoplives af personalet og er under konstant overvågning, men skulle være ‘uden for livsfare’.

Efter at have slukket for maskinen to gange, blev kvinden anholdt og sigtet for mordforsøg, og kan ende med en længere dom.

Hvis den 72-årige bliver kendt skyldig, kan hun ende med, at skulle sidde der resten af sine dage.

Politiets tror, at den 72-åriges motiv skulle være larmen fra maskinen, der fik hende til at gøre det, men efterforskningen er stadig i gang.

Læs også

Godt nyt: Ny aftale kan give lavere fødevarepriser

 

Dagens Gossip