Pensionister terroriserede naboer

foto: Stutterstock

En meget bizar sag, har endelig fået sin afslutning.

Et år efter retssagen begyndte, kom dommen endelig: Et ægtepar på samme alder, skal begge 3 år i fængsel - parret havde terroriseret naboerne. De iscenesatte forbrydelser og havde lavet flere anmeldelser til politiet. 

Dieter og Hannelore L. blev anklaget, da de var 68 år. Statsadvokaten anklagede dem for at forfalske en forbrydelse og falsk mistanke. Skriver Bild.

Læs også

Zelenskyj: Luk døren for alle russere

Sagen: I April 2016, blev parrets lejlighed ransaget. Mistanke dengang “forfalskning af beviser til skade for deres naboer”. 

For at tage hævn, besluttede pensionisterne for sig at lægge sag an mod naboerne - for at fremstille sig selv som ofre, og for at aflede opmærksomheden væk fra sig selv.

“I perioden fra april 2016 til april 2018, meldte du flere anmeldelser til politiet. Nogle mod naboer, og nogle imod ukendte personer, for en masse forskellige forbrydelser, selvom du var klar over at alle de anmeldte sager, var iscenesat af dem selv.Og for at styrke den påstand, har de påført dem selv skrammer og et brud på næsen.”

Udtaler Statsadvokat Nadja Niesen d.12 August 2021.

D.5 August 2022, blev ægteparret dømt i Frankfurt. Straffen består af 8 individuelle straffe til Dieter L. og fem individuelle straffe til Hannelore L. 

Læs også

Ekspert afslører: Så ofte bør du faktisk gå i bad

 

Dagens Gossip