Pentagon udsteder officiel advarsel om 'Alien moderskibs-UFO, der sender sonder til Jorden

Foto: Shutterstock.com

Sonder i form af uidentificerede flyvende objekter kan blive sendt til Jorden af et fremmed moderskib på en måde, der ligner NASAs brug af mindre fartøjer til at udforske andre planeter i solsystemet. Sådan lyder det fra Pentagon.

Et udenlandsk moderskib kan befinde sig i vores solsystem og sende sonder til Jorden, advarer embedsmænd fra Pentagon.

Den amerikanske efterretningscentral hævder, at mindre sonder kan blive brugt på en måde, der ligner, hvordan NASA selv udforsker andre planeter.

Læs også

Rystet Elvira Pitzner forlod kortvarigt sin bil, da hun kom tilbage igen var det sket

En rapport, der fokuserer på begrænsningerne af uidentificerede luftfænomener, bemærkede, hvordan et "moderfartøj" kunne sende mindre sonder ned til Jorden.

Rapporten blev skrevet af direktøren for Pentagons All-Domain Anomaly Resolution Office (AARO), Sean Kirkpatrick, og formanden for Harvard Universitys astronomiske afdeling, Abraham Loeb, som advarede om muligheden for et stort moderskib derude. Det skriver mediet DailyStar.

AARO blev dannet i 2022 med det formål at spore alt og alle uidentificerede objekter - hvad enten det er i himlen så langt ude som rummet eller selv ting under vandet.

De skriver

"Et kunstigt interstellart objekt kunne potentielt være et moderskib, der frigiver mange små sonder under sin tætte passage til Jorden, en operationel konstruktion ikke alt for forskellig fra NASA-missioner."

"Disse 'mælkebøttefrø' kunne adskilles fra moderskibet af solens tidevandsgravitationskraft eller ved en manøvreringskapabilitet."

I 2005 blev NASA bedt af den amerikanske kongres om at finde 90% af objekter over størrelsen på 140 meter i diameter.

Som et resultat blev Pan-STARRS-teleskoperne konstrueret.

Dette førte til den bizarre opdagelse af det lange, tynde, blyantformede Oumuamua, et uidentificeret interstellart objekt, der ikke efterlod nogen kometsti.

Mange forskere troede, det var kunstigt.

"Med korrekt design ville disse små sonder nå Jorden eller andre solsystemplaneter for udforskning, når moderskibet passerer inden for en brøkdel af Jorden-Sol-separationen - ligesom 'Oumuamua' gjorde." fortsatte rapporten.

Læs også

Mor blev afvist: Forlod supermarked med tårerne trillende ned ad kinderne

 

 

Dagens Gossip