Peter vandt 60 millioner kroner: Påstår han fik kuponen stjålet

08/04/2022 19:41

Mathias Busekist

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pensionisten hævder, at hans vinderkvittering blev stjålet og indløst af en anden.

Mest læste i dag

60-årige Peter Rhodes, som må siges at være en meget uheldig lotto-vinder, har misset chancen for at indløse sin fortjeneste

Peter fortæller indledningsvist, at han udelukkende spiller med, hvis der er mulighed for at vinde et højt beløb. 

Han er udemærket klar over, at sandsynligheden for at vinde er meget lille, men han valgte at spille med alligevel - men denne gang vandt han. 

Men Peter har endnu ikke set en krone af sine 58 millioner kroner.

"Det er et livsændrende beløb. De har ikke kun stjålet beløb. De har stjålet mine børns fremtid, for de skulle have været til dem. Jeg er lige blevet 60 år, og jeg har aldrig bedt om noget fra nogen," siger Peter til The Mirror.

Forsøgt snydt

Rhodes hævder efterfølgende, at han tog kvitteringen med ind i en butik i London, hvor han afleverede den til butiksindehaveren, som efterfølgende tjekkede, om han havde vundet.

Han hørte, at maskinen lavede lyde, hvilket indikerer, at han havde vundet.

"Jeg kom ind og afleverede den til butiksindehaveren, der satte den i maskinen, som så begyndte at larme, hvilket betyder, at man har vundet," siger han og tilføjer, at det herfra begyndte at blive kaotisk:

"Jeg vidste ikke, hvor meget der var blevet vundet, men han nægtede at aflevere kvitteringen. Jeg bad om at få den tilbage, men så tog han tre skridt til højre og lagde den under disken." 

"Jeg lænede mig frem og kunne se, at han havde omkring 80 billetter liggende under disken, som han byttede den ud med, hvorefter han udbetalte 100 kroner." 

"Han forsøgte at overbevise mig om, at den nye kvittering var min, men det var det ikke. Jeg er sikker, fordi min kvittering var foldet, hvilket den nye ikke var."

Tog sagen videre

Rhodes valgte derfor at tage sagen videre til Camelot, der beviste, at han havde købt vinderkvitteringen til en værdi af 58 millioner kroner - men smilet forsvandt hurtigt igen.

Camelot fortalte nemlig efterfølgende, at der allerede var en anden, der havde gjort krav på gevinsten.

"Jeg blev ringet op af bedrageriafdelingen, der sagde, at de ville lukke sagen, fordi de ikke ønsker at udbetale beløbet igen."

Peter blev efterladt frustreret, hvorfor han igen valgte at tage sagen videre.

Politiet fik overleveret sagen, men her fik Peter fortalt, at der ikke var noget, de kunne gøre.

"Hvis National Lottery virkelig ønskede at ændre folks liv - så er de nødt til at høre efter. De ville få meget mere respekt, hvis de faktisk kom ud og hjalp med at få lukket ned for de her butikker."

Metropolitan Police bekræfter over for mediet, at sagen blev lukket, da der ikke er beviser for bedrageri.

Camelot har endnu ikke kommenteret sagen.