Pige sender fødselsdagsballon til sin døde far: Hun får et utroligt svar tilbage

Foto: Privat

Hun sendte en ballon til himlen med en fødselsdagsbesked til sin afdøde far, men hun havde aldrig regnet med, at hun fik svar.

Den 16-årige Ashlynn Marracino skrev en fødselsdagsbesked på en ballon og sendte den til vejrs for at hylde sin far, der ville have haft fødselsdag, hvis ikke det havde været for en hjerneaneurisme et par år tidligere.

Det skriver The Blaze.

Læs også

Pars samleje gik helt galt: Måtte ringe til politiet

På ballonen skrev den sørgende teenager:

"Kære far, du er gået glip af så meget, og jeg savner dig. Og jeg elsker dig og savner dig som en sindssyg. Jeg har spillet softball i 11 år nu. Kan du tro det? Jeg håber, det er dig, der har hjulpet mig med alle de home runs. Jeg kan ikke lide, at jeg ikke har dig i mit liv. Det er ikke fair. Gi mig venligst et tegn. Bare noget, der fortæller mig, at du er der. Jeg savner dig så meget og vil have dig tilbage".

Det kom som en kæmpe overraskelse, da Ashlynn kort tid efter fik utallige svar på sin ballon, der var endt 700 kilometer væk fra hendes hjem. Lisa Swisley fandt ballonen foran hendes restaurant i Auburn og sporede Ashlynn på Facebook.

"Jeg synes, at det ville være cool at sende hende noget for at vise min støtte. Jeg hoppede på en "pay-it-forward-side", som jeg følger på Facebook og bad brugerne om at bidrage," fortæller Lisa Swisley.

I en fart begyndte folk at sende gaver og breve til Ashlynn, hvor de fortalte, hvordan de selv havde klaret at miste en forælder.

Ashlynn blev fuldstændig overvældet og meget glad for de mange kærlige henvendelser.

"Jeg troede ikke, at ballonen ville blive fundet," forklarer den 16-årige pige, som ser det som et klart tegn på, at hendes far elsker hende og aldrig opgiver hende.

Læs også

Tina Lund i tårer og udlover dusør: Hjælp!